Atari Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Олеле тая, черната китарка още ли е жива :wow: Ако знаиш АХЕ, какво е преживяла - има най малко 15 годишна история... Дано и ти я предадеш на някой - що народ се е научил на нея Цитирай
AXE Отговорено Февруари 20, 2005 Автор Отговорено Февруари 20, 2005 ЖИВА Е! И в момента супер съм й се наточил да я стегна. Питай Снежанка Много си я обичам тая китара, въпреки че малко трудно се свири на нея :guitar: Ти откъде я знаеш? Разкажи ВСИЧКО квото знаеш за тая китара. Супер ми е любопитно и знам че има голяма история. Аз я взех от Делян от Добрич (сега свири в In Caduss, а преди в B.M.es). Като я взех от него беше в доста окаяно състояние. Бая ремонти претърпя и продължава да търпи Бах мааму как се запалих... Цитирай
Atari Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Ами почвам) Първия път като я мернах тая китара бях още 1ва година в ЕГ-то - концерт пред младежкия, не си спомням кой свиреше на нея, но групата май беше Апокриф, после Пешо озвучителя ми каза, че била на някой си Ориза (аз почнах по късно да свиря) После няколко хора я подмятаха докато не се озова у Делян, той хич не я гледаше кат хората и все си седеше обикновено хвърлена на една страна в Младежкия... А който мине от там свири)) Тия светкавици или там дето са залепени - ги сложиха Левчев и Делян - от разни рула с лепящо фолио Иначе трудно се свири на нея - свирил съм доста пъти ама хич не можах да и свикна тия рогове малко са ми терсене - интересното е обаче, че вадеше доста приличен звук... Иначе надписа Univox - е нарисуван според мене Друго не се сещам. А и сигурно сме се засичали по концерти - тъкмо когато щях да заминавам за София - нови звезди се появиха Цитирай
AXE Отговорено Февруари 20, 2005 Автор Отговорено Февруари 20, 2005 Абе аз като я взех беше в ужасно състояние - най вече мръсна Трудно се свири най вече заради грифа (поне при мене). А аз говорих с Edgecrusher, който е от Шумен и познава тоя дето е правил китарата - той така си ги нарича китарите - Univox. И наистина вади як звук :inlove: П.П. Кажи на Делян че като си я види ще се насере от кеф...ако изобщо я познае Ще я направя трепач Цитирай
Atari Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 (Редактирано) Ми той с тоя стар Charvel - хич не му е зле Иначе сега се сетих, че наистина беше правена в Шумен. Доста народ си поръчваше там китарки. Много и се чудех - от къде може да са намерили китара Univox в БГ Сега се сетих и аз кой си хаха - момчето с готиния процесор Редактирано Февруари 20, 2005 от Atari Цитирай
AXE Отговорено Февруари 20, 2005 Автор Отговорено Февруари 20, 2005 Аз ходих на сайта на Univox да си търся мойта и останах мноо изненадан Особено като видях че китарите Univox в момента се изкупували за $10 000 или нещо подобно. История, спомени..бла бла - веднага я продавам :green: Ама ми разбиха мечтите Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 За афишчето на Саксън поздрав, а и по принцип; задочно благодаря за разясненията за кирилицата, но не винаги става, така че... Със здраве и много шум за...всичко! :idea: Цитирай
Recommended Posts