AXE Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Отговорено Февруари 15, 2005 Шшш не мой ми обиждате китарите А басист не се става - това или си ти е вродено или не Всъщност има и още един вариант - ама за него трябва да посвиря още и да реша че не ставам за китарист Цитирай
YtseJam Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Крайно време беше да се усетиш и сам. :) Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Всъщност има и още един вариант - ама за него трябва да посвиря още и да реша че не ставам за китарист Ей това е отговор на един мой въпрос зададен на едно друго място. Което значи, че аз май трябва да видя как вървят цените на басовете (на старо естествено ) Цитирай
fifcho Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Абе младежи а такива като мене къде и на бас не моо да свират кво да праат, китаристи ли да стават а? или да наблегат на синсаторо Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Абе младежи а такива като мене къде и на бас не моо да свират кво да праат, китаристи ли да стават а? или да наблегат на синсаторо стани барабанист :green: Цитирай
assoass Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Фиче, пробай на триъгълник! Цитирай
fifcho Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Такааа, за барабанист не ставам щото съм левичар и мамата си джаса, а и с тиа две леви ръце заеби. Ама това с тиъгълника нещо не го разбрах инструмент ли е кво е? Знам че некой жени имат триъгълник на едно место ама за това ли става на вапрос? Цитирай
assoass Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 (Редактирано) Аве уж е инструмент, или поне в детската градина си дрънках на едно такова, а иначе за женския триъгълник-потръкай се малко, па мойе да ти доде вдъхновение... Редактирано Февруари 16, 2005 от assoass Цитирай
Joys Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Такааа, за барабанист не ставам щото съм левичар и мамата си джаса, а и с тиа две леви ръце заеби. Ама това с тиъгълника нещо не го разбрах инструмент ли е кво е? Знам че некой жени имат триъгълник на едно место ама за това ли става на вапрос? Ето ти триъгълник. мога да те наъча да свириш с него ако имаш желание :green: Triangle Цитирай
YtseJam Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Нали свиреше на клиторина бе? Цитирай
fifcho Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Младежииии въпросният инструмент се казва ТРИАНГЕЛ. Свирим и на КЛИТОРИНА ама без козинка.Сеги учим една да свири на ОРГАН ама нещо и се не отдава що постоянно си мисли за кукуруз У събота се сблъсках с инструмента ВЛАДЖЕНЯК ама се отказах да свирим на него щото.....абе без коментар. Цитирай
assoass Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Той сигурно требе да е некъф DJ-ски, а! Яко скречове се връткат Цитирай
fifcho Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Абе и за скречове става ама има опасност да се омажеш до колената Натисканйе му е майката натисканйеееееее. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 абе фифчо,ти голям шегаджия си бе Цитирай
Recommended Posts