AXE Публикувано Ноември 11, 2004 Публикувано Ноември 11, 2004 1)nickname: Axe, Guitar_AXE 2)Възраст: 19+1 3)Образование: Средно (ЕГ); to be upgraded... :arrow: 4)Вашият инструмент/и: Брадва :guitar: 5)Предпочитан музикален стил: Метъл , хард рок 6)Вашият вдъхновител: James Hetfield, Jon Schaffer, Dimebag Darrell, Cliff Burton 7)Досегашни (не)реализирани проекти: in progress :guitar: ... 8)Странични интереси: компютри, приятели 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Свиря от към 4 години и въпреки това съм порядъчно зле Кефят ме яките жици и свиря предимно ритъм китара. Обичам да пиша песни(които сам не мога да свиря :green: ). Чувствителен, интроверт. Обичам много приятелите си. Винаги се опитвам да бъда по добър човек, но не винаги ми се отдава. Музиката е едно от малкото неща, което може да ме накара да ме побият тръпки. Тва е изкъртващо изкуство и заслужава пълно себеотдаване. Доскоро свирехме със Fenix и Slayer_fox в една Heavy / Thrash група. Сега малко се разтекоха работите, докато намерим нов барабанист и вокал. Като изключим музиката се интересувам от компютри. Уча Компютърни Системи и Технологии е ТУ София. Имам доброто желание да ставам програмист Когато ми остане време(при мен това е невъзможно, но все пак), и се самоубедя - обичам да се разхождам в някой парк. Други хобита май нямам - и с приятели Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Обичам да пиша пресни(които сам не мога да свиря :green: ) Пресните не можеш, дай със старите тогава :green: :inlove: МУЦ, бре!!! :inlove: Цитирай
circles Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Китарата на най-долната снимка да не е същата, като на пича от плаката зад нея? Цитирай
AXE Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Отговорено Февруари 15, 2005 Китарата на най-долната снимка да не е същата, като на пича от плаката зад нея? Имат общо Цитирай
AXE Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Отговорено Февруари 15, 2005 Добре заварил! Много хубав форум си имате :green: :green: :green: Цитирай
bulby Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Добре дошъл, ама само да те предупредя - внимавай с оффтопика, че тука в този форум се подвизава един много кофти модератор на име Милен, дето всички го мразим :exclaim: Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Добре дошъл, ама само да те предупредя - внимавай с оффтопика, че тука в този форум се подвизава един много кофти модератор на име Милен, дето всички го мразим :exclaim: Watch out! Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 аре Добре Дошъл дано ти хареса тук и дано скоро да не те баннат Успех :green: Цитирай
AXE Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Отговорено Февруари 15, 2005 Той ме банна вече един път, ама аз са съм с нов ник :green: Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Аха кофти трябва да се пазиш тогава доста от него щото е много страшен :green: Цитирай
assoass Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 ГОТИН БАС! А добре дошъл и един съвет като за теб т.е. новосошли-дръж яко парното и не го пускай Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 и земи мани тия трошляци ми кични някой Бат Rich , току-виж са те направили официален дистрибутор :green: Цитирай
Recommended Posts