Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

За събота и неделя и дистанционно аз съм съгласен и сериозен.Отговарям на адрес gatzo@mail.bg. От София съм.

Отговорено (Редактирано)

Моля,изпратете поща с трите имена, телефон, скайп,мейл и уточнете , че става дума за съботно-неделния курс.

Адриан

Редактирано от VSTi
Отговорено

Здравейте, анонсирам датата за редовния курс по Тонрежисура и виртуални стузийни технологии-

началото ще бъде на 5.03.2008 г. , информация за часа и мястото - на сайта.

http://musiccentre.hit.bg/feedback.htm

Моля всички заинтересовани да изпратят мейл с контакти на някои от посочените ?-адреси, или тук на ЛС.

Очаквайте дата за задочния курс- (съботно неделен) най вероятно м. април.

С уважение Адриан Георгиев

Директор програми Музикален Център ФНПП

Отговорено

Аз съм заинтересуван от задочния курс, но от сега не знам как ще съм с времето.Затова искам да попитам колко време преди началото трябва да се запише човек, колко е хорариума, какво точно ще обхваща курса на обучение (т.е. от колко основни неща, до колко навътре в материала, за да мога да преценя, а и колегите да могат да преценят, долкоко нови неща ще можем да научим).А и сертификата, който издавате, къде се признава (може ли да ни свърши някаква работа в чужбина)?

Иначе искам да ви поздравя за доброто начинание!Трябва повече такива неща да има!!!УСПЕХ!!!

Отговорено (Редактирано)

моля всички, които имат въпроси относно курсовете, да прегледат темата, а и сайта с различните му секции, там има отговори на почти всичко, което питат. Просто мисля, че не е нужно да се повтарям във всеки пост.

Иначе благодаря за отзивите, ...по -добре късно, от колкото по-късно...

Адриан Георгиев

Редактирано от Chrysalid
Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар!
Отговорено
Здравейте, видях че има дискусия за курсове по тонрежисура... ето тук : http://musiccentre.hit.bg/courses.htm#vst

провеждаме такива вече 10 години. Курса е насочен повече към начинаещите в този занаят, но и всеки би могъл да научи нещо повече...

Курса е двумесечен, с диплома за следдипломна квалификация от СУ.

Провежда се два пъти в годината -през март, и през октомври. Осигурени са материали на български език, и самостоятелни работни места, 2 студия, 2 кабини.

При интерес мога да дам повече информация.

С уважение Адриан Георгиев

Директор програми Музикален Център ФНПП

ако е възможно само неделя или дистанционно ще се радвам да науча нещо me6@abv.bg

Отговорено

Уточнявам за съботно-неделен курс или седмичен след 18,30 ч. Ако започне и по ране-през февруари още по-добре.И още нещо .Индивидуални програми-персонални/почти/ за 2-3-4 души ,ако няма 7 не се ли обмисля.?

Боримир Г. Фурнаджиев-gatzo@mail.bg

Отговорено

Здравейте,

Учебният център няма практика да провежда индивидуални занимания, групите се формират по точно определен ред, като всичко се залага като разходи в план-сметката... В този смисъл е невъзможно провеждането на индивидуални занимания на тази цена (300 лв.).

Приканвам всички, които се интересуват, и още не са осъществили контакт с екипа, да изпратят поща, или ЛС за записване в курсовете - началото на седмичния е на 5.03.2008г.

Адриан Георгиев

Директор програми Музикален център Продизайн студио

• 3 weeks later...
Отговорено

Отново потвърждавам готовността си за съботно-неделен курс, през април или когато вие решите-може и през март. Дано се съберем необходимия брой 8-10 души, за провеждането му.

gatzo@mail.bg. София

Здравейте,

Учебният център няма практика да провежда индивидуални занимания, групите се формират по точно определен ред, като всичко се залага като разходи в план-сметката... В този смисъл е невъзможно провеждането на индивидуални занимания на тази цена (300 лв.).

Приканвам всички, които се интересуват, и още не са осъществили контакт с екипа, да изпратят поща, или ЛС за записване в курсовете - началото на седмичния е на 5.03.2008г.

Адриан Георгиев

Директор програми Музикален център Продизайн студио

Отговорено

Днес разгледах студиата и учебната зала, запознах се с Доц. Георгиев и смятам, че са на високо професионални ниво. Чакам курса и аз да бъда обучен. Обстановката е академична и професионална,а аз разбирам от тези неща, защото съм преподавател в друг факултет и на сериозна възраст и опит, но в хуманитарните науки. Който иска да научи нещо-там е мястото - ще се видим-любителите на компютърното музициране.

Г.

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Отговорено

Здравейте!

Прочетох в един сайт, че Стайнберг смятат да откриват Стайнберг Трейнинг Център в София, а доколкото помня Вие издавате диплома от такъв. Въпроса ми е легална ли е дипломата и как мога да проверя!

ПС: Не се съмнявам в качествата Ви, просто искам да знам дали мога да си намеря работа в чужбина след курса. :hysterical:

Поздрави!

• 1 month later...
Отговорено
Здравейте!

Прочетох в един сайт, че Стайнберг смятат да откриват Стайнберг Трейнинг Център в София, а доколкото помня Вие издавате диплома от такъв. Въпроса ми е легална ли е дипломата и как мога да проверя!

ПС: Не се съмнявам в качествата Ви, просто искам да знам дали мога да си намеря работа в чужбина след курса. ;)

Поздрави!

Ами ние сме сертифицирани още през 1998 г. от Стайнберг Тренинг Център, а колкото се отнася до дипломата - това е занаят, първо показваш какво можеш, а после ти искат дипломите...

п.с. новия курс започва през октомври.....

musiccentre.hit.bg