MoR4o Публикувано Януари 16, 2008 Публикувано Януари 16, 2008 Та..първо да оточня няколко неща: 1.Не съм никакъв спец в областта на музиката а просто любител който убожава това изкуство. 2.Ако съм направил грешка,че съм пуснал тази тема тук моля не ме банвайте и ме извинете..нов съм. 3.Моля говорете ми по-просто,защото както казах не съм спец. Та на въпроса.Живея в Търново но просто ми е много трудно да намеря така наречените музикални кийбордове..вие знаете нещо като синтезатори но синтезирани за такива като мен..но просто никъде не намирам а много ми се иска..разполагам с 450 лв. така да се каже да си направя подарък за рожденния ден...купувам и на старо но главно търся нови за това не съм сложил темата в купувам-продавам.Моля за инфо къде мога да намеря и пак казвам ако греша не ми се сърдете и не ме бесете.. Цитирай
misho.d Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Попитай твоят съгражданин richi Той ще ти обясни. Цитирай
kalinpetkov Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Точно в центъра на Търново има такъв магазин. Ето някои адреси: * МУЗИКАЛНА КЪЩА Велико Търново, пл. П. Р. Славейков 062 622 150 класификация: Музикални магазини * КЪНЕВ 369-ЕВГЕНИ КЪНЕВ Велико Търново, ул. Мармарлийска 16 062 603 066 класификация: Музикални магазини Цитирай
MoR4o Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 Мерси за мигновенната реакция..отдавна не съм се мотал из града ще попотърся и ще поразпитам много благодаря за доброто отношение Цитирай
richi Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Аз съм от В.Търново. Тук в града освен в музикалния магазин на друго място не се продават синтезатори. Там попитай. Аз също мога да ти помогна. Цитирай
Morpher Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Понеже и аз съм от ВТърново, съм влизал доста пъти в този музикален магазин на площада на халите, но там цените не са ли много високи? Цитирай
richi Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Остави координати Skype най-добре и ще ти помогна. Цитирай
musicleader Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Музикален магазин Велико Търново MUSICBOX369 ул '' Мармарлийска '' 16 тел. 603066 аз от този магазин си пазарувам всичко свързано с музика а за инструментите ходя до Пловдив Цитирай
piron47 Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Та..първо да оточня няколко неща:1.Не съм никакъв спец в областта на музиката а просто любител който убожава това изкуство. 2.Ако съм направил грешка,че съм пуснал тази тема тук моля не ме банвайте и ме извинете..нов съм. 3.Моля говорете ми по-просто,защото както казах не съм спец. Та на въпроса.Живея в Търново но просто ми е много трудно да намеря така наречените музикални кийбордове..вие знаете нещо като синтезатори но синтезирани за такива като мен..но просто никъде не намирам а много ми се иска..разполагам с 450 лв. така да се каже да си направя подарък за рожденния ден...купувам и на старо но главно търся нови за това не съм сложил темата в купувам-продавам.Моля за инфо къде мога да намеря и пак казвам ако греша не ми се сърдете и не ме бесете.. Пич, за тия парички нов клавир освен Касио не виждам какъв. По добре вземи някой втора ръка, но с много по добри възможности. Цитирай
Recommended Posts