PRIMO Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 (Редактирано) Въпросът на автора : "Ако нямам тремоло няма ли да имам тремоло?" Отговор: Не,няма да имаш. Още за китарата : Хубава е за тежки неща, ако ти хрумне да свириш блус да не съжаляваш. Това не означава че китарата не е трепач Ако допълнително слагаш флойд може да стане по-лошо. Както казаха съфорумниците - ако искаш китара с флойд вземи си такава. EMG и сложи като се поослушаш хубаво и решиш че точно тези адаптери ти звучат най-добре в твоите уши, не в тези на хората,които са те посъветвали. Има seymour-duncan,има DiMarzio, лампи,ефекти.... Всяко нещо с времето си. Успех. п.с. вЪпрос, да му се не види. Редактирано Януари 29, 2008 от PRIMO Цитирай
...denied Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Здравейте искам и аз да се намеся,но за нещо което няма нещо общо с тремолото(защото стана ясно, че трябва да си вземеш китара с тремоло или флойд ). Та искам да кажа, да си вземеш китара следкато огледаш и видиш коя ти е удобна... НЕ ГЛЕДАЙ ВЪНШНИЯ ВИД!!! Не мисля че ще ти е особено удобна тази китара, но все пак ти си знаеш и ти си решаваш. Идеята ми е :"Виж, барни, дрънни, вземи". Rock On!! Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 (Редактирано) защо пък да трябва с тремоло? за ритъм китарки май е по-добре без, пък зависи и от китариста - някой (например аз ) смятат че и без тремоло може изобщо, даже е по-стабилно и не чупливо - по просто=по-здраво а наистина с тея чепатите форми не знам колко ще е удобно, но ако пък толкова държи човека да е гъзар не е проблем предполагам Редактирано Януари 29, 2008 от Overdrive Цитирай
Azwraith Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Ако толкова много настояваш за тремоло систъм просто си земи една китарка с Flody Rose Цитирай
Recommended Posts