Liquid Публикувано Януари 16, 2008 Публикувано Януари 16, 2008 Темата за Ибанез ме подсети, че от няколко дена в нета циркулира това. Имам чувството, че са направили някои от сегашните си китари по-грозни и са се опитали да допаднат на 13-годишните лапета с тея "красоти" по китарите. А, да и вече и те ще имат 8-струнен модел. Цели 3 даже. Сигурно ЛТД.то ще е най.много на пловината пари на Ibanez RG2228 Цитирай
ADDiCTED Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 ами никъде не видях цени ... в смисъл скоро сигурно ще си купувам електричка и сега търся нали ... Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 има нови модели, направо цепят! Цитирай
david nakov Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Прав си, макар че съм фен не мога да не призная, че катинките са детски, а синьо и зелените разцветки въобще не ми се връзват, ама здраве да е . Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Двата камофлажни модела на Jeff Hanneman просто РУЛИРАТ!Ама за кво не вземат да пуснат и Експлорър с 24 прага и FR! Цитирай
vhcs Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Аааааaaaaaa един F-5E (NG) бас ще бъде отнесен ... дано само не ми мине котка пътя ... ааааа, баси как ме кефи Цитирай
Recommended Posts