Scavenger Отговорено Януари 19, 2008 Автор Share Отговорено Януари 19, 2008 Scavenger - пиша, единствено с цел да ти помогна. Щом го приемаш по тоя начин, прав ти път. Няма да ти се мешам повече с "разбирачеството" си. sorry човече но понякога съм доста докачлив особенно след определено количество алкохол...иначе имам нужда от доста съвети...извинявам се отново Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Януари 19, 2008 Share Отговорено Януари 19, 2008 Не са ти чак толкова ужасни вокалите в сравнение с моите (когато не грухтя,хехех) но това не върви като за Пантера. Тия дни когато имам повече време ще пробвам да запиша нещо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Януари 19, 2008 Автор Share Отговорено Януари 19, 2008 Не са ти чак толкова ужасни вокалите в сравнение с моите (когато не грухтя,хехех) но това не върви като за Пантера.Тия дни когато имам повече време ще пробвам да запиша нещо. добре човече ще заформиме нещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yakiya Отговорено Януари 21, 2008 Share Отговорено Януари 21, 2008 Обръщението "човече" е доста унизително като се използва към сериозни и улегнали хора....какъвто предполагам е колегата ЕДЖКРАШЪР. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Януари 21, 2008 Share Отговорено Януари 21, 2008 Обръщението "човече" е доста унизително като се използва към сериозни и улегнали хора....какъвто предполагам е колегата ЕДЖКРАШЪР. Хахахахахаха! Щях да се засегна ако така се беше обърнал към мен някой тинейджър... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts