Jump to content
Българският форум за музиканти

2 песни


Recommended Posts

песни

 

 

Здрасти!

 

Моля ви, в този мой профил има няколко песни като аудио. Моля ви, чуйте ги, ако имате време. Буквално до дни ще заснема видеоклип върху песента "Метеор". Дайте ми вашето мнение - песента заслужава ли вашето внимание и въобще чуждо внимание или в профила има и по-добри песни?...

Благодаря! Побързайте!

:blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би малко по - емоционално си задала въпроса си и честно казано аз го схванах наполовина!

Личното ми мнение, е че имаш достатъчна вокална култура и очевидно сценичен опит, за да направиш някакъв продукт! Има някакви R'n'B привкусици, китари, бийт! Мисля, че българския пазар обаче се понапълни с изпълнители тип " Евровизия "! фестивалната музика има фенове веднъж в годината, когато има фестивал :) Според мен трябва да се намери една идея отгоре допълнителен композиционен мотив, за да е красиво, комерсиално,впечатлително до задоволителни размери.

Ако не срещнеш тук желаната подкрепа, не се отчайвай! Ние сме метали и режем глави :metalist: , май по -рядко пеем за любов ! Или не толкова за тази, тривиалната..

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Не съм съгласен, че в метълщината имало по-малко любов :punk_guitar: Един малук пример - Едгай (понеже са ми фаворити) имат една песен от последния си албум ,, която се казва Fucking with fire. Нима в тва няма любов? Сетих се й за още една - Catch of the Century и там в припева се пее за любов.

 

 

radostina_sing® Съгласен съм с колегата, като каза , ,че трябва да си малко по емоционална. Още нещо Метеора няма необходимата динамика, която трябва да има едно парче, същото се отнася и за "остани", което , не се обиждай, но има звучението на песни от Лили Иванова . Не ми зимай думите навътре, защото идеологийте ми са коренно различни от твойте. Продължавай да правиш това , което правиш с любоя и желание и успехите ти един ден ще дойдат. Може би трябва да потърсиш мнението на враговете ти - там преценката ще е най точна :)

 

 

 

Поздрави!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От трите песни, според мен, най-добра е третата ("Пак полетях", ако не се лъжа) и ако трябва да си призная, тя беше единствената, която успях да изслушам докрай. Пееш повече от страхотно, но мисля, че "естрадното" звучене не е интересно на никого от около десет години насам. Песните ми звучат поръчкови, и то поръчани на някой възрастен композитор, работил дълги години в Главна Дирекция Музика (или както там се казваше) и свикнал да повтаря заучени композиторски похвати, които може би са били по вкуса на майка ми, но не и по моя. Не искам да звуча жестоко, защото наистина ми харесва как пееш, но песните са като излезли изпод стар шаблон. Аз лично бих те посъветвал да намериш млад композитор и да му се довериш (дори тук се сещам за няколко колеги, които биха сътворили чудеса за този прекрасен глас!); да се осмелиш да рискуваш с нещо по-новаторско (все пак който рискува - печели!) и най-вече, да не се отчайваш от отрицателните коментари тук! Дай на таланта си небе и ще полетиш на крилете му!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.