radostina_sing Публикувано Януари 15, 2008 Публикувано Януари 15, 2008 песни Здрасти! Моля ви, в този мой профил има няколко песни като аудио. Моля ви, чуйте ги, ако имате време. Буквално до дни ще заснема видеоклип върху песента "Метеор". Дайте ми вашето мнение - песента заслужава ли вашето внимание и въобще чуждо внимание или в профила има и по-добри песни?... Благодаря! Побързайте! Цитирай
Dan Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 Лично на мен не ми харесаха песните. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 Може би малко по - емоционално си задала въпроса си и честно казано аз го схванах наполовина! Личното ми мнение, е че имаш достатъчна вокална култура и очевидно сценичен опит, за да направиш някакъв продукт! Има някакви R'n'B привкусици, китари, бийт! Мисля, че българския пазар обаче се понапълни с изпълнители тип " Евровизия "! фестивалната музика има фенове веднъж в годината, когато има фестивал Според мен трябва да се намери една идея отгоре допълнителен композиционен мотив, за да е красиво, комерсиално,впечатлително до задоволителни размери. Ако не срещнеш тук желаната подкрепа, не се отчайвай! Ние сме метали и режем глави , май по -рядко пеем за любов ! Или не толкова за тази, тривиалната.. Успех! Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 ^ Не съм съгласен, че в метълщината имало по-малко любов Един малук пример - Едгай (понеже са ми фаворити) имат една песен от последния си албум ,, която се казва Fucking with fire. Нима в тва няма любов? Сетих се й за още една - Catch of the Century и там в припева се пее за любов. radostina_sing® Съгласен съм с колегата, като каза , ,че трябва да си малко по емоционална. Още нещо Метеора няма необходимата динамика, която трябва да има едно парче, същото се отнася и за "остани", което , не се обиждай, но има звучението на песни от Лили Иванова . Не ми зимай думите навътре, защото идеологийте ми са коренно различни от твойте. Продължавай да правиш това , което правиш с любоя и желание и успехите ти един ден ще дойдат. Може би трябва да потърсиш мнението на враговете ти - там преценката ще е най точна Поздрави!!!! Цитирай
antonium Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 off/ мен не ми хареса и думата "клипиране"... бг ленгуидж умира бавно... шит мадафака Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 От трите песни, според мен, най-добра е третата ("Пак полетях", ако не се лъжа) и ако трябва да си призная, тя беше единствената, която успях да изслушам докрай. Пееш повече от страхотно, но мисля, че "естрадното" звучене не е интересно на никого от около десет години насам. Песните ми звучат поръчкови, и то поръчани на някой възрастен композитор, работил дълги години в Главна Дирекция Музика (или както там се казваше) и свикнал да повтаря заучени композиторски похвати, които може би са били по вкуса на майка ми, но не и по моя. Не искам да звуча жестоко, защото наистина ми харесва как пееш, но песните са като излезли изпод стар шаблон. Аз лично бих те посъветвал да намериш млад композитор и да му се довериш (дори тук се сещам за няколко колеги, които биха сътворили чудеса за този прекрасен глас!); да се осмелиш да рискуваш с нещо по-новаторско (все пак който рискува - печели!) и най-вече, да не се отчайваш от отрицателните коментари тук! Дай на таланта си небе и ще полетиш на крилете му! Цитирай
Recommended Posts