Crimson Публикувано Юни 5, 2005 Share Публикувано Юни 5, 2005 Днеска слушах за пореден път "Дюн" на Б.Т.Р . и си викам "требе да го видя тоя таб", обаче се сетих че не знам сайт за БГ табове ! Та знаете ли такъв???? :think: П.П.Ако се докопам до таба на "Колело" на P.I.F., такова кавиорче ще му направя!!!От пет-шест купона насам винаги става пого на тая песен, ама ще бъде по-яко(според мен) ако на припева е малко по-тежко или ако някои се дере Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 5, 2005 Share Отговорено Юни 5, 2005 Днеска слушах за пореден път "Дюн" на Б.Т.Р . и си викам "требе да го видя тоя таб", обаче се сетих че не знам сайт за БГ табове !Та знаете ли такъв???? :think: П.П.Ако се докопам до таба на "Колело" на P.I.F., такова кавиорче ще му направя!!!От пет-шест купона насам винаги става пого на тая песен, ама ще бъде по-яко(според мен) ако на припева е малко по-тежко или ако някои се дере Сре6тал съм табове на БГ песни, но в пове4ето слу4аи са малко та6ак и затова и не си направих труда да запомня адресите. Но знам, 4е има. Порови малко и 6те намери6... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ProjectHamsterdam Отговорено Юни 5, 2005 Share Отговорено Юни 5, 2005 Пей сърце! Бях го вадил този "Дюн" преди години барабар със солата, но не съм го слушал от време оно... ама песента е 3 акорда, няма да ти е проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Отговорено Юни 6, 2005 Автор Share Отговорено Юни 6, 2005 Пей сърце! Бях го вадил този "Дюн" преди години барабар със солата, но не съм го слушал от време оно... ама песента е 3 акорда, няма да ти е проблем. Мерси мноого!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trendkiller Отговорено Юни 6, 2005 Share Отговорено Юни 6, 2005 Като стана дума за това парче ,забелязал ли е някой ,че мелодията на вокала (на куплета) е 1:1 с тази на Stargazer - Rainbow ??? Иначе "Дюн" ми е любимото парче на Б.Т.Р. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Юни 6, 2005 Share Отговорено Юни 6, 2005 Като стана дума за това парче ,забелязал ли е някой ,че мелодията на вокала (на куплета) е 1:1 с тази на Stargazer - Rainbow ??? Иначе "Дюн" ми е любимото парче на Б.Т.Р. верно ве пеенето в началото е едно към едно със Старгейзър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts