vanco Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Импулс бяха железни, супер за времето, а и не само тогава!! Но турнето с Пърпъл беше интересно....... Цитирай
VladoM Отговорено Януари 19, 2008 Автор Отговорено Януари 19, 2008 (Редактирано) Знам , че винаги ще се намери някой който да плюе, и това не ме учудва , защото е характернa черта на повечето българи. Все пак се радвам , че повечето хора си спомнят предимно хубавите моменти... Редактирано Януари 19, 2008 от VladoM Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 http://www.katehizis.com/direct.php?nid=6020 Владо,що си траеш? Ето и директен линк към интервюто с Илия Кънчев: http://www.katehizis.com/publications/inte...iya_kunchev.php П.П. Всичката публикувана информация е взета от сайта www.katehizis.com Цитирай
VladoM Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 (Редактирано) Искам да довърша въпроса за Пърпъл. Всички по стари музиканти знаят,че по онова време концертните турнета , работа в чужбина, и всички договори постъпваха в <Имресарска Дирекция>. От там се водеха преговори, постъпваха и подписваха договори, и издаваха международни паспорти. Всички преговори за турнетата ни в чужбина и анагажиментите ни зад граница , се извършваха от тази дирекция. Затова въпроса е излишен, и който иска нека да се обърне към тях за подробна информация. Ние тогава бяхме на щат към Концертна Дирекция и нямахме право да водим самосиндикални преговори. Този въпрос лично аз повече няма да го коментирам. А относно интервюто на Илия всичко е много точно и изчерпателно, и се надявам това което е запланувано да се сбъдне! Редактирано Януари 20, 2008 от VladoM Цитирай
TONY Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 ^ Много интересна статия и много нови неща научих. Всъщност Илия споменава, че е отбелязал само музиканти , които са допринесли с нещо за групата - И да отбележа - умишлено в това интервю не споменавам стотиците ни участия и призови места в телевизионни и радио класации, не съм споменал и имената на музиканти, които са минали през групата за кратко време и не са допринесли с нищо за нея, освен присъствието си. За мен е много страно, че пропуска вторият китарист от "Гладиатора" - Мирослав. Може би защото, мой съкварталец ходеше на уроци при него и ми беше говорил много за него, и същият той ме запозна с Миро на концерта в ШЗО, аз тогава и станах фен на бандата и после си взех албума. ( и винаги съм мислел, че и Миро е важна фигура за историята на Импулс) Е, преди това бях слушал, парчета с Наско Гергиев, като бас и певец, не че бяха лоши, но Гладиатора си е тавата. "Желязната тояга" ще е я чуя с удоволствие. А за албум с Димитър Кърнев дори не бях чувал.... Не знаех, че и Николо и Кузман са били също китаристи в бандата. Което е обяснимо - слушам метъл от 83-та, и обръщах внимание само на западни банди. Едва към края на соца - почнаха да се чуват някакви метъл банди из София, а и реално започнах да се интересувам от китарата през 88 -ма. Цитирай
vitamin Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 В сайта Vbox7.com качих 7 видеоклипа на Импулс,които ми бяха предоставени от Илия Кънчев. Освен резачките "Всекидневие" и "Гладиатор"ртам може да намерите още и "Закъсняло ехо","Среднощна музика","Писна ми"/от по-новия период/,"Неизживени неща" и "Ако ти си отидеш за миг". Цитирай
VladoM Отговорено Януари 29, 2008 Автор Отговорено Януари 29, 2008 Ето я и страницата на ИМПУЛС: http://www.impulse-band.dir.bg Цитирай
Shrapnel66 Отговорено Август 3, 2008 Отговорено Август 3, 2008 (Редактирано) Pi6e Vlado:Благодаря на всички верни фенове, и аз много се зарадвах като Илия и Емо ми изпратиха от Щатите линка за клиповете. За сега наистина няма от къде да се купи CD и DVD, но за в бъдеще може би ще се издаде. Може би предстоят и някои други изненади, но за сега е още рано да се говори... Г.Енчев: И аз благодаря на верните ни фенове и много се надявам да се видим на бъдещите ни концерти. П.П. Здрасти, Братле, обади ми се като имаш време, и си прекарай нет вкъщи, да можем да държим връзка по често. Хехе Писането на кирилица е задължително!!! Редактирано Август 9, 2008 от Mephistofel Цитирай
Slav Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 МАЛЕЕЕЕ, за пръв път чувам Импулс и супер много ме накефихааа !!! :rocker: Тия пичове заслужават световна слава !!! Къртещ класически хеви метъл !!! :hysterical: Цитирай
Recommended Posts