Stelian Tomov Публикувано Януари 13, 2008 Share Публикувано Януари 13, 2008 http://www.4shared.com/file/34705259/6cef9...rified=54b4ad8a Това е кавър който беше МИДИ, направих го в MP3, обаче махнах солото, ако някой се навие да я запише със соло и да ми я прати по скайпа, ще ми бъде много интерестно. Скайпа ми е: koloezda4kata Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Януари 13, 2008 Share Отговорено Януари 13, 2008 (Редактирано) Тва е прочутия кавър на Ингви Малмстийн,готино е станало ама не се наемам да му изсвиря солото, просто са ми слаби костите Редактирано Януари 13, 2008 от ancho77 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Януари 13, 2008 Share Отговорено Януари 13, 2008 А дано си напрайш някога студио и си намериш някой да бачка вътре , че да разбереш , че само ривърба ни прай песента Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Януари 13, 2008 Автор Share Отговорено Януари 13, 2008 еми аз неразбирам, но пак е станало то все пак неможе без хал, на мойте колонки добре се чува, незнам за вас. Но Диляне, ако изсвириш солото, ще ти бъда благодарен и да ми го пратиш... по скайп, само че трябва да ме деблокираш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Януари 14, 2008 Автор Share Отговорено Януари 14, 2008 ТИ си голям професор ве! Ае да та видим ти как ще я смесиш, все пак аз съм с обикновена звукова карта и само със софт! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stelian Tomov Отговорено Януари 14, 2008 Автор Share Отговорено Януари 14, 2008 eto tuka : ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts