Jump to content
Българският форум за музиканти

Ovation


Berko

Recommended Posts

Имам един приятел, който има Овейшън, хубава китара е, английска. В понеделник ще го питам от къде я е купил и ще пиша :)

Редактирано от RichieSambora
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам един приятел, който има Овейшън, хубава китара е, английска. В понеделник ще го питам от къде я е купил и ще пиша :hysterical:

 

 

Здравейте,

 

Китарите Овейшън се произвеждат в Америка и са продукт на KAMAN MUSIC CORPORATION!

 

Доколдото ми е известно в България няма упълномощен представител на тази марка!

 

Поздрави,

 

Петър

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мм прегледах подробно магазините в софия и пловдив няма никъде такива китари ( а може би и в цяла България) ако отново не ме лъже паметта видях една акустична китара във yamaha преди 5 месеца .И отнови ще кажа , кожти е да си музикант България . :hysterical:

Редактирано от stratevcaster2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова китара Овейшън в музикалните магазини няма да намериш, единствено във форума може да изпадне втора ръка макар че досега не съм виждал подобна обява.

 

В Солун в магазин пробвах ниския клас на Овейшън за около 1000 лв и беше ОК, но това са ел.акустични китари и до голяма степен е важно и в какво ще я включиш и т.н.

Редактирано от Johnny99
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в yamaha вкарват всякви аз какви ли не съм виждал , а специално този ,,ОВЕИШЪН,, както казах не съм сигурен че съм го видял беше преди месеци но струваше около 900 и си спомням че се учудих ,хем не ми беше известно хем скъпо .....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като търсих ел. акустина китара Овейшън за един познат от Хасково, в "Дикси Суинг" продавача ми каза ,че Овейшън се е превърнало в нарицателно за определен клас китари ( абе нещо като Ксерокс за копирните машини) и ми предложи един овейшън вариант на Стаг май около 500лв. беше. Дали е дръвце? :surprise:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.