Jordan_J Публикувано Юни 4, 2005 Share Публикувано Юни 4, 2005 (Редактирано) Пускам тук 4 малки откъса от един цял клип който е на пар4ето ТЕХНО ГИТАР в моя уеб сайт. Вси4ки 3Д анимации вътре са мое дело На който му е интересно - да хвърли едно око!! Не6тата са стари4ки, но са много интересни Part I Part II Part III Part IV Откъсите могат да се гледат поотделно... Редактирано Юни 4, 2005 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Юни 4, 2005 Share Отговорено Юни 4, 2005 тва не е ли правено на rebirth :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 4, 2005 Автор Share Отговорено Юни 4, 2005 тва не е ли правено на rebirth :think: Да. Ползвах асемблирани готови лупове от неговите си там, дето идват с инсталационния пакет Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Юни 4, 2005 Share Отговорено Юни 4, 2005 (Редактирано) да , точно така, какви спомени ми навява тая програмке еееех точно тва парче ме кефише много на мен ми хареса изпълнението, аз по онова време даже и ел китарка нямах хехе, но пък свирех на клавиатурата на компа Редактирано Юни 4, 2005 от peshoy2k Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 4, 2005 Автор Share Отговорено Юни 4, 2005 да , точно така, какви спомени ми навява тая програмке еееех точно тва парче ме кефише много И аз съм и фен откакто за първи път едно време 4ух Ди Крупс ... като студент Те малко в такъв стил творят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юни 4, 2005 Share Отговорено Юни 4, 2005 Много яко, особенно последното видео. ( колко работи могат да ти се изяснят от едно видео да еба :) ) Ама Брайса имаш още да го учиш Железен си! Ребърта е много як инструмент! Едно време правех много върли технота и аз .. ама за малко беше..и без китара Рейв и джей имаше една програмка, там имаше една камара готови лупове от сорта .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 4, 2005 Автор Share Отговорено Юни 4, 2005 Много яко, особенно последното видео.( колко работи могат да ти се изяснят от едно видео да еба :) ) Ама Брайса имаш още да го учиш Железен си! Ребърта е много як инструмент! Едно време правех много върли технота и аз .. ама за малко беше..и без китара Рейв и джей имаше една програмка, там имаше една камара готови лупове от сорта .... Ако ти кажа колко време ги 4аках да се рендират в Брайс Ина4е моделите съм ги правил сам - китари, храмове и т.н. - няма ни6то взето наготово. Не е лесно Едно време много се увли4ах по 3Д графика, ама няма време да я у4а, не ½е не искам, ама наистина нямам време... Д'еба Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юни 4, 2005 Share Отговорено Юни 4, 2005 (Редактирано) мдааааа аз си починах около 6 години от китарите именно заради 3Д-то..много е зарибяващо.Освен време и комп изисква Но ако си успял да моделираш китарата сам, значи все пак знаеш това онова що не пуснеш един по дълъг клип тия много късички вече ги научих на изуст п.с. ако пишеш на фонетика много е вероятно ''Ч-то'' да е клавиша няй отгоре в ляво под ескейпа ( аз до преди известно време незнаех къде е Ю-то няма да се плашункаме де Редактирано Юни 4, 2005 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hayasco Отговорено Юни 4, 2005 Share Отговорено Юни 4, 2005 Ама си е full playback На живо как ли е - би било по - интересно Иначе брао Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 5, 2005 Автор Share Отговорено Юни 5, 2005 мдааааа аз си починах около 6 години от китарите именно заради 3Д-то..много е зарибяващо.Освен време и комп изисква Но ако си успял да моделираш китарата сам, значи все пак знаеш това онова що не пуснеш един по дълъг клип тия много късички вече ги научих на изуст п.с. ако пишеш на фонетика много е вероятно ''Ч-то'' да е клавиша няй отгоре в ляво под ескейпа ( аз до преди известно време незнаех къде е Ю-то няма да се плашункаме де Това видео го направих в DV формат - 720х576 пиксела или как беше точно - вече забравих. Доста време отне рендирането с антиалайзинг и салтанатите му там, дето в крайна сметка нямат такова значение, щото и без това накрая се компресира и суперфайн антиалайзинга няма смисъл почти, реално погледнато, а отнема толкова процесорно време... Както и да е. Ще ти пусна скоро снимка на модела на IBANEZ JEM7 който направих - той ми е малко ... гордостта така да се каже в областта на 3Д-то Много детайлен и ... готин в крайна сметка Ще ми кажеш какво мислиш като го видиш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 5, 2005 Автор Share Отговорено Юни 5, 2005 Ама си е full playback На живо как ли е - би било по - интересно Иначе брао Да, разбира се - пълен плейбек - за клип няма как иначе. Иначе след 1-2 дни ще снимам някои неща НА ЖИВО и ще постна също. Имам доста матриали но нямах mini DV камера, и нямаше как да подготвя и постна други клипове, защото всичко ми е на mini DV касети. Имам интересни неща лайв - на сцена и ще ги пусна тия дни. Ще видим какво точно ще изровя. Но ще снимам нови неща тия дни - кавъри или авторски и ще постна нещо задължително - много скоро! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demiurg Отговорено Юни 5, 2005 Share Отговорено Юни 5, 2005 ???? Моделирал си китара в Bryce ??? Мазохист ! А рендера ти се бави, щото Брайса смята и GI, без да си го искал. Не знам дали в новите версии има опция за изключване, но без него, с 5-6 лампи ще е пъти по- бързо. Или да си пренесеш геометрията в друг софт (МАХ, примерно) и да си го ренднеш там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 5, 2005 Автор Share Отговорено Юни 5, 2005 (Редактирано) ???? Моделирал си китара в Bryce ??? Мазохист ! А рендера ти се бави, щото Брайса смята и GI, без да си го искал. Не знам дали в новите версии има опция за изключване, но без него, с 5-6 лампи ще е пъти по- бързо. Или да си пренесеш геометрията в друг софт (МАХ, примерно) и да си го ренднеш там. Моделите ги правя в TrueSpace, а ве4е като са готови ги експортвам към Брайс формат и от там нататък е лесно. Бая игра4ка е, а така и не седнах да нау4а Студио Макс-а. Няма време и за него Но това на което най-много се кефя е, 4е има хора (сред музикантите тук) които се интересуват и от 3Д-то!! Тук можеå да види6 някои други мои 3Д сцени които съм правил. Интересни са: Dann 3D Graphics Gallery Хайде ! Редактирано Юни 5, 2005 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юни 5, 2005 Автор Share Отговорено Юни 5, 2005 ...ако пишеш на фонетика много е вероятно ''Ч-то'' да е клавиша няй отгоре в ляво под ескейпа ( аз до преди известно време незнаех къде е Ю-то няма да се плашункаме де... По принцип нямам проблем с клавиатурата когато съм с моя комп, но 4есто влизам в нета (като сега) с ма6ини на които са инсталирани датски лейаути и тогава няма ни "4" ни "6" - като сега Нито в ъглите на клавиатурата нито никъде Голям та6ак... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Юни 5, 2005 Share Отговорено Юни 5, 2005 IbanezJem7VWh3 кефи Много добре се е получило, евала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts