VuDo Публикувано Януари 12, 2008 Публикувано Януари 12, 2008 Здравейте,днес си взех миди кабел(миди-гамепорт) обаче геимпорта ми е на дъното и не излиза никакъв звук през клавира като пусна през cakewalk.Въпроса ми е мога ли да ползвам този геимпорт или трябва да си купя звукова карта със геимпорт.Ако мога да го ползвам някой да ми каже как става моля. Мерси предварително!! Цитирай
VuDo Отговорено Януари 12, 2008 Автор Отговорено Януари 12, 2008 Забравих да кажа че клавира ми е корг-па50:) Цитирай
yamaha Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Всичко, което ти трябва е да си намериш преходник (на снимката) от дъното към буксата за кабела ти и да разрешиш от биоса миди порта. Цитирай
VuDo Отговорено Януари 15, 2008 Автор Отговорено Януари 15, 2008 Ами взех нова звукова карта ама същата работа пак нищо да не е от кабела?Кабела е такъв: http://eshop.bg/eshop3/index.php?url=/esho...p;get_keys=myid Цитирай
Recommended Posts