martinbg Публикувано Януари 12, 2008 Публикувано Януари 12, 2008 Виждал съм сума ти Backing Tracks за китара (mp3-ka, която ти свири всичко без китарата), но никъде не съм виждал за бас. Има ли такива? Ще съм благодарен ако някой знае и ми каже Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 (Редактирано) Има, имам на Alan Caron на албумите Play и Rhythm'n Jazz. Има ги в мулето ако ти трябват. ПС: Поздравления за аватара !! Флии ми е от любимите Редактирано Януари 12, 2008 от Nikifena Цитирай
martinbg Отговорено Януари 13, 2008 Автор Отговорено Януари 13, 2008 Мерси за инфото, само че Alan CaroN никога не съм го чувал и не знам какво представлява. Освен това никъде в нета не мога да намеря негови таблатури, а по слух все още не мога да свиря каквото и да било. Все пак ще си сложа мулето и ще се поразровя, но ако някой има друга информация - моля да сподели ПС: Flea forever! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 (Редактирано) Най-лесно е да си сваляш гп3 файлове на квото те влече и да си мутваш баса - хем си го сваляш директно с таба. Освен това, можеш да си изкараш миди или аудио от всяка песен, което вече е преносимо и т.н. Дано ти е полезно това еди: Флеа рулира Редактирано Февруари 10, 2008 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
martinbg Отговорено Февруари 10, 2008 Автор Отговорено Февруари 10, 2008 Не е лоша идеята. Аз по принцип така правя, просто ми беше интересно дали има такива mp3-ки, за да е по-"реален" звукът. Иначе благодаря много! Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 направи си като свържеш мидито с вст инструменти Цитирай
VladoM Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Аз имам няколко на М. Miller, akо те интересува прати ми лично съобщение. Цитирай
martinbg Отговорено Февруари 17, 2008 Автор Отговорено Февруари 17, 2008 направи си като свържеш мидито с вст инструменти Страхотна идея! Досега не знаех как се прави, ама го видях и звучи доста добре! Благодаря! Цитирай
Recommended Posts