Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 42
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Уха...

Абе не може ли поне малко да избягаш от тоя звук на Вай, поне в солата, а?

Иначе е много вдъхновяващо това нещо.

Сега ще чуя и донаправената част, че почнаФ от началото.

Горерът е прав - има хляб в теб колкото за цялата китайска армия.

Фърлай и печи!

Редактирано от sa6tiat
Отговорено

Софтуерните лампи звучат супер яко.

Китарите обаче ми звучат по-скоро като през каб симулатор, отколкото през импулс. Не че не можа да е импулс на каб симулатор...

С кой софт е записвано всъщност?

Отговорено

На всички ЧНГ , ако не съм ви казал! Благодаря ви за добрите и топли думи по адрес на музиката и се радвам дълбоко, че ви Харесва! /Напук на проблемите със зъбите, които са ме налегнали на 31 годин....от един мъдрец та ма.....е....ло/

По въпроса за групата преди 7-8 години бях се "поболял" по прог-метъл и исках да събера група и така не успях, не е лошо да се замисля докато не сме се пенсионирали, макар че и тогава става... :)

Дилън, да китарите СА каб симулатор. Ляв канал Симулааналог ЖЦМ900, а десен е Джуци77.

Барабаните са Езидрумер и семпли на Стивън Слейт, кик и снер. Няма кой знае какво по каналите, дори ЕК няма.

Има компресия на мастера и лимитер , а и преди тях ЕК. Всичко на мастера избузено до край!

Поздрави,

Митко

:)

Отговорено

Все намираш начин да развалиш кефа на хората значи... Искам и аз ХУБАВ ЗВУУУУККК !!!!

:):):surprise:

По музиката - ми казвал съм го и преди 12 години като се запознахме , казвам го и сега: РУЛИРАШ от всякъде. А това за прогресив банда... Ще съм ако не фен нр.1 (пред мен вече са се наредили) ще съм със сигурност фен нр.2 !!!

Отговорено

та твоя не е хич лош даже...стила ти доколкото знам звучи така...а иначе ако смесваш на скъпи монитори ще се подобрят нещата!

Са с какво смесваш?

Отговорено (Редактирано)

Налбантов поздравления за яката музика!Наистина е много различно от всичко сътворено от теб,което аз съм чувал.Мерси за музиката и инфото,което даде за нея.

Поздрави,

Пламен

Редактирано от Wolfheart
Отговорено

Много цесто ти слушам албума, кефа се много....

И сия кат' ти слушам новите неща се кефа още по-веце.

Много си на пред с звука !!! :thumbs_up:

Успех маи френд ...... продължаваи все така да ни радваш.