Black Bird Отговорено Януари 11, 2008 Автор Отговорено Януари 11, 2008 Мерси! Радвам се че ти харесва. Няма лампа Така му казвам... Цитирай
jFog Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 въх... красота!!! Върховете се виждат от далеч. без добавки. записвай,издавай и забогатявай деба Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 (Редактирано) Уха... Абе не може ли поне малко да избягаш от тоя звук на Вай, поне в солата, а? Иначе е много вдъхновяващо това нещо. Сега ще чуя и донаправената част, че почнаФ от началото. Горерът е прав - има хляб в теб колкото за цялата китайска армия. Фърлай и печи! Редактирано Януари 12, 2008 от sa6tiat Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Blackbird - Нещата ти са супер, но смяташ ли да ги правиш с група по принцип или си остават като твой собствен проект? Поздрави! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Софтуерните лампи звучат супер яко. Китарите обаче ми звучат по-скоро като през каб симулатор, отколкото през импулс. Не че не можа да е импулс на каб симулатор... С кой софт е записвано всъщност? Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 12, 2008 Автор Отговорено Януари 12, 2008 На всички ЧНГ , ако не съм ви казал! Благодаря ви за добрите и топли думи по адрес на музиката и се радвам дълбоко, че ви Харесва! /Напук на проблемите със зъбите, които са ме налегнали на 31 годин....от един мъдрец та ма.....е....ло/ По въпроса за групата преди 7-8 години бях се "поболял" по прог-метъл и исках да събера група и така не успях, не е лошо да се замисля докато не сме се пенсионирали, макар че и тогава става... Дилън, да китарите СА каб симулатор. Ляв канал Симулааналог ЖЦМ900, а десен е Джуци77. Барабаните са Езидрумер и семпли на Стивън Слейт, кик и снер. Няма кой знае какво по каналите, дори ЕК няма. Има компресия на мастера и лимитер , а и преди тях ЕК. Всичко на мастера избузено до край! Поздрави, Митко Цитирай
TheNextDimension Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Все намираш начин да развалиш кефа на хората значи... Искам и аз ХУБАВ ЗВУУУУККК !!!! По музиката - ми казвал съм го и преди 12 години като се запознахме , казвам го и сега: РУЛИРАШ от всякъде. А това за прогресив банда... Ще съм ако не фен нр.1 (пред мен вече са се наредили) ще съм със сигурност фен нр.2 !!! Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 12, 2008 Автор Отговорено Януари 12, 2008 та твоя не е хич лош даже...стила ти доколкото знам звучи така...а иначе ако смесваш на скъпи монитори ще се подобрят нещата! Са с какво смесваш? Цитирай
Wolfheart Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 (Редактирано) Налбантов поздравления за яката музика!Наистина е много различно от всичко сътворено от теб,което аз съм чувал.Мерси за музиката и инфото,което даде за нея. Поздрави, Пламен Редактирано Януари 15, 2008 от Wolfheart Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 15, 2008 Автор Отговорено Януари 15, 2008 Благодаря за думите ти Ето песента е с добавени синтове и с друг микс. http://nalbantov.com/Through_the_sky.mp3 Цитирай
tocata Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Много цесто ти слушам албума, кефа се много.... И сия кат' ти слушам новите неща се кефа още по-веце. Много си на пред с звука !!! Успех маи френд ...... продължаваи все така да ни радваш. Цитирай
Recommended Posts