mupcku Публикувано Януари 10, 2008 Публикувано Януари 10, 2008 хора смятам утре да си поръчвам нов компютър.Има някаква перспектива с него да се бачка и в студио, за това ви питам да ми кажете нещо по-специално при избора на част от конфигурацията.За сега съм си харесал: C2 Duo E6850/2.6/800 2m Gigabyte дъно, P35 C DS3R 2x1GB RAM DDR2 A-data 800 rard : Hitachi 250 GB Sata Това добро ли е?Като имаме в предвид че звуковата карта ще е ЕМУ 04/04, но тя ще е по-късно. Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 Потърси с търсачката на форума тонове "матриал"... има изписано по въпроса Цитирай
mupcku Отговорено Януари 11, 2008 Автор Отговорено Януари 11, 2008 абе знам че имаше писано по тая тема, обаче сега нищо не мога да намеря.За това все пак ще ви помоля за съвет. Цитирай
yamaha Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 абе знам че имаше писано по тая тема, обаче сега нищо не мога да намеря.За това все пак ще ви помоля за съвет. Ами вчера един мой колега в същото положение ми се обади за консултация по телефона...Двоумеше се между най-малкия quad 6600 и core duo 6850, тъй като практически са на една и съща цена. Казах му, че каквото и да избере, все ще е правилно...в момента няма много приложения (поне за нашата работа), които да са оптимизирани така, че да ползват пълноценно quad-a и дори може би за момента duo-то ще е по-добрият избор за него, предвид по-високата му честота. Но пък разсъждавайки с переспектива за бъдещето...новите версии на програмите все ще ги оптимизират и за quad-a по някое време....а за останалите неща...то си е ясно...колкото се може повече RAM, 2 харда и читаво дъно...нямам нищо против ГБ, но личните ми предпочитания са към Асус....въпрос на вкус. П.П. За аудиокартата нарочно не казвам нищо, тъй като тя е специфичен компонент за нас и обикновено човек вече има такава, с която работи и му допада, а ако няма - вече се е ориентирал каква да си купи. Цитирай
mupcku Отговорено Януари 12, 2008 Автор Отговорено Януари 12, 2008 ам хора аз вече си поръчах конфигурация и ще съм, дай боже, с гигабайт дъно и с C2 Duo 6750 (6850-ми идва доста скъпичко)2 ГБ рам и 250 хард.Айде като ми дойде конфигурацийката ще се похваля, мерси все пак на всички. Цитирай
Recommended Posts