aarab Публикувано Януари 10, 2008 Публикувано Януари 10, 2008 Искам да попитам дали ми е необходим амп за мониторни слушалки. Видях, че се продават и може би звука с него ще е по-"флат". Дайте вашето мнение за да знам какво да правя. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 Един усилвател за слушалки не е само за да прави "равна "честотната характеристика. Той трябва да се справя с различни слушалки - различни импеданси, различни чувствителности, различни максимални мощности и др. Затова има и различни усилватели за слушалки, от 60лв до 2000$. За да се избере подходящ е необходимо да се знае от къде и какво ще му се подава като сигнал и на какво и колко ще подава самият усилвател. Освен това се предвиждат и различни методи за комуникация ( избор на различни източници на звук). По-добре прочети малко повече - ТУК Или в сайта на Rane - темата за усилватели за слушалки. Цитирай
aarab Отговорено Януари 10, 2008 Автор Отговорено Януари 10, 2008 Безкрайно БЛАГОДАРЯ за инфото, ако ми помогнеш още малко ще черпя направо http://www.thomann.de/gb/behringer_hpm1000...okopfhoerer.htm Това и ей това могат ли да ми свършат работа http://www.thomann.de/gb/behringer_ha400.htm за да чувам реалният звук.? Мерси предварително! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 Явно за теб нивото е доста ниско, щом се занимаваш с беееерингер! Изобщо не препоръчвам тези боклуци... Ориентирай се към AKG, BEYER DYNAMIC, SEHNHISER и свестен усилвател Rane HC4S, HC6 Understanding Headphone Power Requirements Когато говориш за качество, не тръгвай с 15евро... Или ако имаш толкова, не фиксирай "качество"... Изборът е твой! Цитирай
aarab Отговорено Януари 10, 2008 Автор Отговорено Януари 10, 2008 Явно за теб нивото е доста ниско, щом се занимаваш с беееерингер! Изобщо не препоръчвам тези боклуци...Ориентирай се към AKG, BEYER DYNAMIC, SEHNHISER и свестен усилвател Rane HC4S, HC6 Understanding Headphone Power Requirements Когато говориш за качество, не тръгвай с 15евро... Или ако имаш толкова, не фиксирай "качество"... Изборът е твой! Не съм по марките, аз си гледам звука. Работя с доста неща на BEHRINGER и съм доволен. А колкото до нивото, незнам как рабра кое е ниско, кое високо? Явно ако не е АКГ или другите ти любими марки не става! Уви за мен не е така, а цената няма нищо общо.....но както и да е...не ми се ще да се почне тема кой разбира и кой не. Аз просто попитах дали едното е съвместимо с другото. Жив и здрав! Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 ^ Пишеш глупости!!! Колко различни техники си слушал, та си открил берингер като техника с "добър звук" ? Цитирай
aarab Отговорено Януари 10, 2008 Автор Отговорено Януари 10, 2008 ^ Пишеш глупости!!! Колко различни техники си слушал, та си открил берингер като техника с "добър звук" ? Казах, че съм доволен! Ако ти не си не я използвай!!!! Цитирай
aarab Отговорено Януари 10, 2008 Автор Отговорено Януари 10, 2008 Ще помоля модераторите да изтрият темата, защото ще стане една безкрайна размяна на реплики "Кой знае най-много" и т.н. Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 Казах, че съм доволен! Аз също имам Behringer и AKG и не робувам на цени и марки... Но щом си доволен от Behringer, това значи, че летвата ти е ниска (както каза Parni_Valjak)! Цитирай
Recommended Posts