Icarus Публикувано Януари 9, 2008 Публикувано Януари 9, 2008 (Редактирано) Наскоро изрових вече прашасалата си класическа китара заедно с две кила ноти, пуснах си пак ноктите и реших да разцъквам малко класика за релакс покрай сесията ми. И както си търсех някакви партитури из нета изникна ето този пичага - Edgar Cruz (цък за демо). На този линк (както и на доста други в youtube.com - просто търсете Edgar Cruz) е показал аранжимент на Бохемската Рапсодия за класическа китара. Такива неща правеше и един познат, и меко казано ми скри шапката, като ми изсвири One на Metallica като класическа пиеса Но думата ми е за Едгар - някой чувал ли е за него, случайно да му се понамират разни уроци, разни любопитни ала-бала, или каквото и да е? Някой да го е слушал на живо и да не се е похвалил случайно? А и понеже е в темата, може всеки, който знае нещо повече за аранжиментите на поп/рок/каквито-да-е песни за класическа китара, да сподели. Партитури за тях също Аз лично не мога почти нищо да кажа, защото съм много бос по темата. Чудех се доста дали да пускам темата тук или при раздела с Нотите, но в крайна сметка я пуснах в Китара, защото освен че става дума и за даден китарист, тук и повече хора, евентуално занимаващи се с подобни главоболия, ще я видят. Е? Знам, че има сред нас някой покрит гений! Да не се потрива! едит: ето ей тука едно линкче за интересни (и някои не дотам интересни) партитури за китара - guitare33.com. Пиниза е да инсталирате безплатния софтуер за раглеждане на *.tef формат - на сайта е. Редактирано Януари 9, 2008 от Icarus Цитирай
synchu Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Мдам позната физиономия - много зъл китарист, бтв. още много такива китаристи има На мен специално много ми харесват ето тези: http://www.youtube.com/watch?v=uJB73C-S3A4...feature=related Макар и не класически китарист заслужава си да чуеш/видиш Tommy Emmanuel също какви неща върши с акустична китара Цитирай
Icarus Отговорено Януари 9, 2008 Автор Отговорено Януари 9, 2008 ^Добре го дават тези пичове. Особено мацката хич не си поплюва с тия перкусии Иначе бате Томи много добре го знаемЕ, дори се опитвах преди време да му свиря интерпретацията на Livin' on a Prayer, ама дори не се доближавам до него Цитирай
Recommended Posts