Nikifena Публикувано Януари 9, 2008 Публикувано Януари 9, 2008 Вчера ровичкайки безцелно видях този бас Цък. Направо се влюбих. Да не говорим, че цената му е 400 лева баси в тъпата америка. Цитирай
Demiurg Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 ... тоя палисандър на фингърборда ще го изровиш с нормални струни за по- малко от година !!! Или трябва да свириш само с coated струни. Но да - изглежда красив. И подозрително евтин ! Цитирай
TNT Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Вярно че има добър вид, но за тези пари нищо чудно да е мотика. Цитирай
Abbath Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Brice бяха заринали e-bay с 6-струнни басове в 7-8 разцветки.половината бяха с дефектно лого,напечатано на обратно и бяха по кум $300,това беше към 2000-2001 ако не се лъжа,не ще да е инструмент като гледам Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Като гледам как са плеснали някакви велики отзиви от "клиенти" и направо минавам на следващата страница където има Уоруик Хаха... Никсън, красив е, но не всичко що блести е златно. Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Брей,че убавец,за 300$ каквато и лопата да е бих го взел,ако го имаше в БГ,само да беше с нарисувани позиции или точки поне... А прави ли ви впечатление,че в Бг няма никакъв избор на добри инструменти?Много сме смотани.Аз искам да купя 6-стр. Ямаха и в представителството викат може да изпишем.Че вие какви представители сте като нямате нищо в склада?А ако това което дойде не ми хареса?Инструмент е това,не е шега... Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 9, 2008 Автор Отговорено Януари 9, 2008 Като гледам как са плеснали някакви велики отзиви от "клиенти" и направо минавам на следващата страница където има Уоруик Хаха... Никсън, красив е, но не всичко що блести е златно. И аз му се кефя заради красотата. Много добре ми е известно, че за тези пари не можем да очакваме "златен" бас, но ако го продаваха тоя бас в Бе Ге-то ни щях да си го купя (естественоно говорим за четиристин леа...) Брей,че убавец,за 300$ каквато и лопата да е бих го взел,ако го имаше в БГ,само да беше с нарисувани позиции или точки поне...А прави ли ви впечатление,че в Бг няма никакъв избор на добри инструменти?Много сме смотани.Аз искам да купя 6-стр. Ямаха и в представителството викат може да изпишем.Че вие какви представители сте като нямате нищо в склада?А ако това което дойде не ми хареса?Инструмент е това,не е шега... Точки или позиции я не щем, тъй си чагрътим на басо и си ми е екстра. А по въпроса за "хубавите" инструмети ще си отговориш като се замислиш колко музиканти в България имат хубави инструменти Ако има търсене ще има предлагане - прости сметки са това, а повечето фирми знаят що е търговия Цитирай
johniebgood Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 (Редактирано) Без точки и позиции стават бая много тонове ,а инструменти хубави в бг има доста и тъпото е,че си ги купуваме от вън или ги изписваме.Приказката ми беше за дистрибутора на Ямаха,не може да си официален представител и да нямаш един 6-стр. бас. Редактирано Януари 9, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
Demiurg Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Приказката ми беше за дистрибутора на Ямаха,не може да си официален представител и да нямаш един 6-стр. бас. Същото важи и за "дистрибутора" на Ибанец. Тия хора ако разчитат на продажбите, за да си изкарат прехраната, ще умрат от глад !! Кога ли ще се научат търговците у нас да продават !!! Цитирай
Recommended Posts