jackson_dinky Отговорено Януари 22, 2008 Share Отговорено Януари 22, 2008 много благодарско за милите думи Лиле :-).... .мисля че всички са свършили много добра работа.... а и парчето е много гот Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 22, 2008 Автор Share Отговорено Януари 22, 2008 (Редактирано) Хихи - как тънко "по терлик" си вкарал темата Браво! Редактирано Януари 22, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Януари 23, 2008 Share Отговорено Януари 23, 2008 ето нещо скромно и от мен(неам грам опит със записите) :-) http://media.putfile.com/incognito-91 Ами бате ко да кажем ние, след като боговете мълчат Много готино се е получило. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Януари 23, 2008 Share Отговорено Януари 23, 2008 Много добре се е получило ,карай все в същия дух. п.п.Само ще е хубаво да си смениш ника,нещо като Ibanez_Artstar примерно,че не ти се връзва със стила Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Януари 23, 2008 Share Отговорено Януари 23, 2008 Страшни неща сте записали, хора! Направо ми напълнихте душичката!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
goal Отговорено Март 13, 2008 Share Отговорено Март 13, 2008 не е от любимите ми парчета на инкогнито, но реших да се включа incog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Март 14, 2008 Автор Share Отговорено Март 14, 2008 (Редактирано) Много ме накефи как влизаш и...излизаш! Редактирано Март 14, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Killerbee Отговорено Май 7, 2008 Share Отговорено Май 7, 2008 Пичове май само аз не знам как да си сваля този файл и аз да запиша нещо.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Killerbee Отговорено Май 15, 2008 Share Отговорено Май 15, 2008 Айде и от мен нещо набързо -> http://media.putfile.com/incognito-jam-18 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Юни 15, 2008 Автор Share Отговорено Юни 15, 2008 ^Много готино нещо е супер-локрийския лад! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mike_MnD Отговорено Юни 24, 2008 Share Отговорено Юни 24, 2008 Аз пък реших, че ще е гот да има и един тромпет Бая грешки има, ама за момента ушите пръстите и техниката ми толкова ми позволяват. http://manga-kun.com/TEMP/Incognito-jam.mp3 Поздрави иначе за приятното настроение, което носи песента. И поздрави на всички преди мен много е приятно да чуеш различните виждания за една и съща мелодия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Юни 25, 2008 Автор Share Отговорено Юни 25, 2008 • ама това не е точно тромпет... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mike_MnD Отговорено Юни 25, 2008 Share Отговорено Юни 25, 2008 Ам сега го чух и видях, че е имало плеснати некви ефекти дето само доразмазваха звука на "тромпета" ми Качих по-чистата версия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts