sid Отговорено Февруари 19, 2008 Отговорено Февруари 19, 2008 Направих си малък джем със себе си и машината...и на бас малко "посффффирих" и китарка айде наздраве http://media.putfile.com/get-the-funk-out-11 ....незнам как се качват за т'ва копи и пейст Цитирай
johniebgood Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 http://media.putfile.com/funk-40-23 и аз готов Чудя се дали и ти чуваш това , което аз чувам ? Ужасно си неритмичен , знаеш ли какво е метроном , ако не , попитай в някой музикален магазин и се възползвай ! Бавно , по метод и с метроном , както се казва ! Успех ! п.п. С нетърпение очаквам Р.Роудс контеста Цитирай
johniebgood Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 "краен срок - да кажем 4-ти Март".....и кво викаш , свърши , а !? Добре. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 добре де нека да е "свърши" или почти свърши много добре знам крайния срок за неритмичноста - да има такава, прав си, но това не е причина да се заяждаш и да се отнасяш така Цитирай
johniebgood Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Това е просто , обоснована , градивна критика , а ти изглежда си адвокат... Спирам с офа ! Цитирай
TONY Отговорено Март 1, 2008 Автор Отговорено Март 1, 2008 Г-н Несторов , приемам Вашата обоснована и градивна критика. И тъй като е така доброжелателна, а Вие такъв голям професионалист, какво да направя, ще се старая повече, макар че съм любител и свиря за кеф. Да, чул съм си и сам неритмичните неща (и тактовете за ремонт), ако чак пък толкова е неритмично открай докрай - да взема да се откажа от свиренето изобщо ? Ако това ще промени факта, че съм Ви ядосал с мнението си, че песента в която Вие участвате е аматьорска изцепка и Ви излага като професоиналист, да взема наистина да се откажа? Или да направя нещо пак супер неритмично за РР, че да Ви изкефя максимално? ОК - конкурса за РР за тези които наистина се интересуват е за 19 март. Правим го, за да почетем ( кой, както и колкото може) Ренди Роудс. Не е свързан със засегнатото его на Иван Несторов. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 johniebgood - виж ся - Тони не ми е никакъв принципно - дори не сме се виждали с него, но просто ми се стори неприемливо такова отношение, иначе нямам интерес да защитавам някой... и аз предлагам да се сложи край на офтопика Цитирай
johniebgood Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 (Редактирано) @TONY Благодаря за интелигентния отговор . Исках да ти покажа , че е много лесно да се критикува и обобщава , а твоята критика дори не беше обоснована . Извод : погледни първо себе си и после хвърляй камъни в чуждата градина . Успех на РР контеста ! Извинявай , че ти говоря на ти , но някак близък те чувствам :-) п.п.В никакъв случай не се отказвай , всеки има право на хоби , само малко с метронома... Несторов Редактирано Март 1, 2008 от johniebgood Цитирай
Recommended Posts