stratocaster Публикувано Юни 2, 2005 Публикувано Юни 2, 2005 току що се сдобих с тази прекрасна тояга. китарата е невероятна. страшно удобна и доставя оргомно удоволствие при свирене!!!!!!!!! невероятна е. бившият и собственик е edgecrusher. той сега ми е на гости в Поморие за десетина дена. всички имате много поздрави от него аз отивам да се размазвам с тоягата. стига съм висял по форуми
trendkiller Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Е тва е приказка! Да ти е честита и поздрави на бившия собственик
stratocaster Отговорено Юни 2, 2005 Автор Отговорено Юни 2, 2005 Е тва е приказка! Да ти е честита и поздрави на бившия собственик ще му предам вече и аз съм в клуба на седемте струни невероятна китара. не очаквах да е толкова добра
peshoy2k Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 завиждам ти. Опитвам се да кажа благородно ама не е май......... еееее човек да не се фана чееееееестиииииииитооооооооо
Ohial Ixela Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Аи честита да ти е... П.С.:ае човече ти от Поморие ли си? близнаците не мож да не ги знаеш начи (недко и николай) хмм...са кат се замисля може и да сме се срещали аз преди почти всяко лято идвах в поморие (че и аз се падам нещо от сорта на 1/4 помориец
solo5 Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 ай чиститу ... ти си ми наблизо поне, та може и аз да се вредя да я пробвам някой път
black_waltz Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 ае честита да ти е със здраве да тормозиш вашите и всичко живо краи теб
DeathZone Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 по голям кеф няма .... дерзай ))))) Честитооооооо!!!!!
ba6 maistora Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 e честито, аз имам като твойта, само че с флойд и съм много доволен и е много удобна
spotlight_kid Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Честито Стратокастърйе и като станиш извйестин тая да ми я подариш а засега тормози всичко живо айде и да знайш чи драйва никога не е достатъчен
killer Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Добре дошъл в 7 струнният рай :twisted: Марио :twisted:
stratocaster Отговорено Юни 3, 2005 Автор Отговорено Юни 3, 2005 благодаря на всички!!!! да ви се връща тъпкано!!! @Ohial - знам ги лбизнаците разбира се. ти да не си един деот един път те карах да идваш с мене да си зимам колелото? в един блок близо до полицията беше тогава нали? или греша? @killer - рай си е. няма спор @sportlight kid - нямаш проблем дюде ама съмнявам се да стана известен
EmchoDT Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 stratocaster честито да ти е!!!!!! ма май ще трябва да сменяш ника честно казано си ти завиждам
Recommended Posts