Jump to content
Българският форум за музиканти

Bc Rich


bghunter

Recommended Posts

  • Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ами значи предимно Death и Bleck metal ще свиря, но от време на време и други като Godsmack, Metallica, Dragonforce, Scorpions и всякакви такива. Та неставали с някъкъв педал да си промени корено звука за да се пригажда към определен стил, не че ще си копувам смятам да си свиря през компютъра тъй и тъй имам две хубави колконки Sony по 50W едната смятам че добре ще се чува.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми трябва ти универсална китара. Единствената, която за мен се справя в целия диапазон от блус до метъл е Gibson LP

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През хай-фи.....мисля дори и гибсъна ще ака.....

А това че не можело да се свири друго освен метъл с ебисирича, не е съвсем така....ефекти много , процесори хубави...всичко може...китарата е като жена - зависи от теб дали ще е посредствена в леглото или ще е умопомръчаваща и паткоизцездаща богиня!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най - евтините които съм виждал (ама то беше в някъкъв бг саит за китари) беше 500-600 лв и то беха 2 китари другите бяха по 1000 - 1500

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами...да, бая соленки са а и представям си за 500-600 лв къв BCRich ще е...а имам един въпрос: от колко време свириш и с кви пари разполагаш? Щото ако не свириш отдавна, ако искаш китара на която искаш да се учиш, премести тая покупка напред във времето и се задоволи с някоя универсална ямаха или нещо такова...имаше една ERG 121...води се нисък клас но конфигурацията и кърти- 2xHumbucker + 1 Single...и си е стабилна китарка кат за едно добро начало...ако пък искаш нещо по скъпичко-AES серията са страхотни китари, малко в стил ЛесПоул! Е, успех :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи покупката на се одлага с около 2 години тогава ще си купя един BC Rich Draco --> sm_draco_ad.jpg за около 2500 лв а сега ще си взема един Jackson js30kv за 550 лв но некаде лятото като позбера пари ...

Редактирано от bghunter
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако наистина сега се учиш, слушай колегата... от опит казвам, че е много противно да се учиш на ръбата китара

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 9 months later...

..наскоро минах през муз.магазин в малкия цум в софия и приятно се изненадах като видях, че там бяха изкарали няколко модела BC Rich - KKW, KKV, Zombie, Warlock Bronze, Beast, Eagle, мисля че и Warbeast имаше ...имаше и един бас Zombie...направи ми впечатление, че като цяло моделите им са по-евтини от евтините модели на ибанез, може би защото са правени в китай...но както и да е, китарките никак не са лоши за начинаещи шлосери :music: ...имам китайски бс рич (внесен от сащ..хехе) и не е лоша китарка, нито пък е неудобна или ръбата както някои споменават по-горе... е, все пак и трябваше малко финна настройка, но това е нормално...така, че ако някой има желание да пили жици на рич да иде и да провери...

...не съм сигурен дали има някой официален вносител, но човека ми каза че са само тези бройки, и понеже един френд иска да си вземе бас Warlock форма...някой ако знае от каде в Бг може да се поръча да сподели?...мисля че е крайно време и бс рич да влязат официално в БГ...все пак те не правят само 'метъл' китари...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много полезна информация. А иначе са били евтини, защото са явно от най-ниския клас на БС Рич. Ниския им клас е по-евтин от ниския на Ибанез.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За България не знам, но съм виждал BC Rich в Чехия. Китарите определено бяха много добри. Цените вървят от 300-400 до 700-800 евро, някъде там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.