7thString Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 офф: какво не бих дал и аз за един черен Стелт Цитирай
bghunter Отговорено Януари 9, 2008 Автор Отговорено Януари 9, 2008 Ами значи предимно Death и Bleck metal ще свиря, но от време на време и други като Godsmack, Metallica, Dragonforce, Scorpions и всякакви такива. Та неставали с някъкъв педал да си промени корено звука за да се пригажда към определен стил, не че ще си копувам смятам да си свиря през компютъра тъй и тъй имам две хубави колконки Sony по 50W едната смятам че добре ще се чува. Цитирай
7thString Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Ми трябва ти универсална китара. Единствената, която за мен се справя в целия диапазон от блус до метъл е Gibson LP Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 През хай-фи.....мисля дори и гибсъна ще ака..... А това че не можело да се свири друго освен метъл с ебисирича, не е съвсем така....ефекти много , процесори хубави...всичко може...китарата е като жена - зависи от теб дали ще е посредствена в леглото или ще е умопомръчаваща и паткоизцездаща богиня! Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Ех, как се изкушавам да изпраскам един блууууз с моя B.C.Rich Kerry King Warlock Signature Special Цитирай
kerryking__ Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 а на какви цени вървят BC RICHа в България? горе-долу Цитирай
bghunter Отговорено Януари 13, 2008 Автор Отговорено Януари 13, 2008 Най - евтините които съм виждал (ама то беше в някъкъв бг саит за китари) беше 500-600 лв и то беха 2 китари другите бяха по 1000 - 1500 Цитирай
Hellrider Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 Ами...да, бая соленки са а и представям си за 500-600 лв къв BCRich ще е...а имам един въпрос: от колко време свириш и с кви пари разполагаш? Щото ако не свириш отдавна, ако искаш китара на която искаш да се учиш, премести тая покупка напред във времето и се задоволи с някоя универсална ямаха или нещо такова...имаше една ERG 121...води се нисък клас но конфигурацията и кърти- 2xHumbucker + 1 Single...и си е стабилна китарка кат за едно добро начало...ако пък искаш нещо по скъпичко-AES серията са страхотни китари, малко в стил ЛесПоул! Е, успех Цитирай
bghunter Отговорено Януари 13, 2008 Автор Отговорено Януари 13, 2008 (Редактирано) Значи покупката на се одлага с около 2 години тогава ще си купя един BC Rich Draco --> за около 2500 лв а сега ще си взема един Jackson js30kv за 550 лв но некаде лятото като позбера пари ... Редактирано Януари 13, 2008 от bghunter Цитирай
7thString Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 Ако наистина сега се учиш, слушай колегата... от опит казвам, че е много противно да се учиш на ръбата китара Цитирай
bghunter Отговорено Януари 13, 2008 Автор Отговорено Януари 13, 2008 Не 2 пъри до са свирих на flying v jackson китара и не е неодобна, поне на мен си ми е одобна Цитирай
7thString Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Пич, вложи малко старание и в правописа... Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 ..наскоро минах през муз.магазин в малкия цум в софия и приятно се изненадах като видях, че там бяха изкарали няколко модела BC Rich - KKW, KKV, Zombie, Warlock Bronze, Beast, Eagle, мисля че и Warbeast имаше ...имаше и един бас Zombie...направи ми впечатление, че като цяло моделите им са по-евтини от евтините модели на ибанез, може би защото са правени в китай...но както и да е, китарките никак не са лоши за начинаещи шлосери ...имам китайски бс рич (внесен от сащ..хехе) и не е лоша китарка, нито пък е неудобна или ръбата както някои споменават по-горе... е, все пак и трябваше малко финна настройка, но това е нормално...така, че ако някой има желание да пили жици на рич да иде и да провери... ...не съм сигурен дали има някой официален вносител, но човека ми каза че са само тези бройки, и понеже един френд иска да си вземе бас Warlock форма...някой ако знае от каде в Бг може да се поръча да сподели?...мисля че е крайно време и бс рич да влязат официално в БГ...все пак те не правят само 'метъл' китари... Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 Много полезна информация. А иначе са били евтини, защото са явно от най-ниския клас на БС Рич. Ниския им клас е по-евтин от ниския на Ибанез. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 За България не знам, но съм виждал BC Rich в Чехия. Китарите определено бяха много добри. Цените вървят от 300-400 до 700-800 евро, някъде там. Цитирай
Recommended Posts