Kokalesko Публикувано Януари 6, 2008 Публикувано Януари 6, 2008 Здравейте,искам да попитам за един рядък според мен инструмент.Та значи инструмента не знам точно как се нарича защото съм некомпетентен в тази област представлява не6то като йоника но на два етажа има и доста педали и според мен е със антична стойнос преди да се озове в мен е бил на Васко Кръпката.Лошото е че аз не мога да свиря и само прашасва та искам да попита каква цена да му търся защото си нямам и на идея купен е още по старите пари.Ако има желаещи винаги могат да го видят намира се в Пловдив.Благодаря на всички отзовали се.Скоро ще кача снимки. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Аз продадох една Фарфиса - нещо като твоето , само че италианско , а не руско , за 180 лева . Мисля че реално толкова пари се вземат на такива инструменти , защото не са нищо особено и като звук , и като Визия (тя е важна при такива инструменти тип украшение за вкъщи с тегло близо 20kg ) Цитирай
miro2bg Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) "Elka" -та е руска??? http://www.combo-organ.com/Elka/X705A.jpg - това ли преставлява въпросната Елка? Редактирано Януари 6, 2008 от miro2bg Цитирай
Kokalesko Отговорено Януари 6, 2008 Автор Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) Да точно това е музикалния инструмен като на снимката.Сега прочетох фактурата от магаина пише ;орган; на стари пари 35 000 лв. Благодаря за отзивите по темата.Но искрено казано малко се съмнявам цената да и е 180-200 лева? Но все пак съм неук и питам.Мерси предварително. Редактирано Януари 6, 2008 от Kokalesko Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Ами, виж - всичко е и до късмет Скоро тук бе продадена една ретро китара за 500 лв, а аз си купих същата преди година за 30 лв... За клавира - ако ВСИЧКО (!) му работи, 120-150 лв е една разумна цена Ако намериш някой колекционер, разбира се, би могъл да струва и повече, както вече споменах. Добре е да провериш из руските форуми как вървят на старо тези машини поне да се ориентираш Успех с изясняването на цената и осъществяването на продажбата! Цитирай
miro2bg Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Момчета, "ELKA" не беше ли италианска????????? Цитирай
Kokalesko Отговорено Януари 6, 2008 Автор Отговорено Януари 6, 2008 Много благодаря за изясняването на проблема.И поздрави за вашия форум много сте любезни. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Fuck , верно не беше руска . То онова беше Електроника , не Елка както и да е - Казвам се Елка , смяяяятааай !!! - Уча в МГ (мат. гимн.) , смяяяяятаааай !!! Рулираааш = Калкулираааш Абе , то МГ не е за нормално .... Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Това живото искам да го чуя... Можеш ли да запишеш нещо и да ми го пратиш ? Цитирай
Kokalesko Отговорено Януари 7, 2008 Автор Отговорено Януари 7, 2008 Съжелявам ама в момента нямам озвучение нито пък мога да свиря както съм споменал Цитирай
Recommended Posts