N I C K Публикувано Януари 3, 2008 Публикувано Януари 3, 2008 Защо много хора продават чисто нови кубета, ефекти /камиончета/ и китари наскоро закупени от xxxx? В последствие ли се сещат, че няма да им трябват или проблема е в xxxx? Аз например наскоро си купих от там усилвател. Така и не ми дадоха да го пробвам лично! Макар, че целият персонал се изреди да свири на него докато ми го демонстрираха.
ukeil Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 как така не са ти дали бе ?! и след като го закупи и свириш на него как е ?
N I C K Отговорено Януари 3, 2008 Автор Отговорено Януари 3, 2008 как така не са ти дали бе ?! и след като го закупи и свириш на него как е ? ами направиха се на ударени и не пуснаха китарата от ръце. Какво да ти кажа в магазина много ми хареса звука, но аз не мога да си наглася звук, който да ми хареса с вградените му ефекти за това си ползвам процесора, който имах от преди това!
EAmechaniX Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Ами ще ти кажа как е в моя случай. Като млад китарист аз все още си търсех звук и тъй като не мога да преценя в магазина, дали съответния ефект/процесор и т.н. ми харесва ,купувам го и след тест в къщи от няколко минути или часа го прибирам в шкафа. След няколко седмици теста се повтаря,тогава вземам решението ,остава или се продава. Аз например, продадох доста от нещата си тук във форума, просто защото не ми допадат като звук , но това не значи че не са хубави.
Recommended Posts