SJD Публикувано Януари 2, 2008 Публикувано Януари 2, 2008 (Редактирано) Композирам музика от 6-7 години вече и реших сега за празниците, да събера най-добрите ми парчета от изминалата 2007 в една компилация. Музиката е напълно авторска. Ето я и нея : http://read_rules.net/details.php?id=111545 Моля коментирайте, защото живо ме интересува как се приема от слушателите Всякаква критика е добре дошла Редактирано Януари 2, 2008 от SJD Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Като за начало си качи музиката някъде, където ще е достъпна за всеки. Аз нямам акаунт в Замундата... Цитирай
SJD Отговорено Януари 3, 2008 Автор Отговорено Януари 3, 2008 Прав си, не бях помислил за тоя случай... В момента ги качвам в Box.net Цитирай
SJD Отговорено Януари 3, 2008 Автор Отговорено Януари 3, 2008 Ето линк за директен download или може да ги чуете песните online : http://www.box.net/shared/664o9f280w Цитирай
zarra Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Приятни са ! Само че сигурен ли си ,че сега за пръв път ги пускаш ?Звучат ми много ама много познато !Особено free your mind - имам чувството ,че съм го слушала стотици пъти Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Честно не очаквах да чуя изцяло синти музика Парчето "Искам" подозрително ми навява асоциации с поп-фолк. Не знам дали това е била идеята, но ...само казвам мнение. Цитирай
SJD Отговорено Януари 3, 2008 Автор Отговорено Януари 3, 2008 Честно не очаквах да чуя изцяло синти музика Парчето "Искам" подозрително ми навява асоциации с поп-фолк. Не знам дали това е била идеята, но ...само казвам мнение. тва е тъй наречения стил Reggaeton Не бях правил досега такъв стил и реших да пробвам бтв аз тоя стил го наричам "Западна чалга", така че е възможно да ти звучи като поп-фолк Цитирай
maringtr Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Много ми допаднаха парчетата, поздравления! Цитирай
Recommended Posts