predvoditel Публикувано Декември 30, 2007 Публикувано Декември 30, 2007 Търся учител по китара за хеви,траш....напр. Металика,Пантера... Цитирай
Metalix Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 И аз съм на това дередже. Ако има даскали да се обаждат. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 ами знам,че ангел от Free Style дава уроци...ако искате може да ви свържа с него Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 А освен това пича(Ангел)свири много гот.Иначе другия вариант е в синдикалния дом Цитирай
Lilith Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 аз сьм сагласен само разбирасе трябжа да се уточни цена и времетрене Цитирай
JimBeam Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 В синдикалния дом има един н точен пич Светлин Стайков се казва.Каквото го питам подробно ми го обяснява свири мн добре дори има клипчета в ютъб как свири на сатриани и на блакморе песни.За 4 пъти в месеца е 35лв за 8 пъти 60 лв.Ако искате идете проверете казвам ви уникален тип.. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Даже не знам колко от вас знаят - но Светльо пише във форума със скромния nickname - sjs Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 И аз препоръчвам Ангел (Free Style)! Цитирай
Recommended Posts