the_gorer Публикувано Декември 30, 2007 Публикувано Декември 30, 2007 Всъщност това не е брутално като музика, но мисля, че текстът ще ви зарадва. Писал съм го от сърце. Дефакто това е просто моята стара песен "Gore-ща Чалга" -кавър на Лепа Брена. Някои са я чували - други не, но вече е официална част от репертоара на групата и е предвидена за включване в бъдещ албум. След като я дозапиша, разбира се. Песента е със специални гости Хор на българската армия. Може да я чуете в профила ми в Май Спейс. Последната песен, на дъното на плейлистата в плейъра. Озаглавена е "Gore", защото флашът на Май Спейс не търпи кирилица. Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 Дай цялото, куре... Въобще, ще си загубиш фенската маса, ония на запад немат сенс ъф юмър. Аз съм почитател, дай текст бе. Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 30, 2007 Автор Отговорено Декември 30, 2007 Скоро ще го запиша цялото, с по-добра продукция на звука. То е три-четири куплета. Но първо трябва да намеря текста - някъде по дисковете е. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Нищо лично, ама според мен се изсра на метеното с това парче. Разбирам, че е на майтап, но ...просто е ни в клин, ни в ръкав с останалите неща. Не знам само на мен ли така ми се струва, но сякаш ти е трудно да се задържиш по-дълго време в една стилова насока(не визирам последната изцепка, по-скоро топ-френд листата ти в майспаз)? Напоследък говорих с хора, свирещи в U.K.D.M. банди и тези, които бяха чули Gorefecation се изказаха доста ласкаво, като за студени и сдържани британци. Идеята ми е,че ако се вземеш малко по-насериозно може да имаш лайв-участия и/или албум на острова. Тази сцена тук е доста силна в момента. Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 31, 2007 Автор Отговорено Декември 31, 2007 ^ Благодаря за градивната критика! Ще ми с еповече хора да пишеха толкова директно и на място. Вече десети човек ми казва, че не бива да слагам майтапи при дет метъла. Парадоксът в случая е, че самият дет метъл, който творя, също е майтап, но явно никой още не го е разбрал, макар че си личи по заглавията на песните и дори е написано в биографията на "групата". Може да е нескромно, но се слагам при групи като Pungent Stench - хем брутално, но хем и със солидна доза автоирония и много хумор. Ингилизите му викат tongue-in-cheek - не е пародия и не е ебавка, а е по-скоро нещо то рода на: "Да, знаем, че сме смешни, но това не ни пречи да свирим дет метъл и да си грухтим на воля." За топ листата ми с приятели - наслагал съм групите, с които съм израстнал и които слуша и днес. Не виждам лошо в това, но приемам съвети относно това как точно трябва да изглежда един добър топ френд лист, понеже съм нов в Май Спейс. Междудругото, твоят профил е абониран за топ листата - знаеш го. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 (Редактирано) За топ листата ми с приятели - наслагал съм групите, с които съм израстнал и които слуша и днес. Не виждам лошо в това, но приемам съвети относно това как точно трябва да изглежда един добър топ френд лист, понеже съм нов в Май Спейс. Междудругото, твоят профил е абониран за топ листата - знаеш го. Благодаря за което! Относно самия лист, не знам да има някакви правила. Всеки си го подрежда, както му е кеф. Аз моя го сменям периодично, като се запазват само хората/групите с които имам личен контакт или са достатъчно уважавани от мен, заради това което са направили. Редактирано Декември 31, 2007 от edgecrusher Цитирай
vhcs Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 ееее голяма мазня ... ама трябваше и аранжимента да пипнеш с яко жици и каси и щеше да стане мания Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Копеле-е-е ... изрод си !!! Фен съм ГОЛЯМ !!! Дори заради тебе на скоро си смъкнах един забравен албум на Cannibal Corpse - Tomb of the Mutilated... Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 31, 2007 Автор Отговорено Декември 31, 2007 Относно самия лист, не знам да има някакви правила. Всеки си го подрежда, както му е кеф. Аз моя го сменям периодично, като се запазват само хората/групите с които имам личен контакт или са достатъчно уважавани от мен, заради това което са направили. И аз така. Затова се изненадах на критиките по адрес на листа. Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 31, 2007 Автор Отговорено Декември 31, 2007 ееее голяма мазня ... ама трябваше и аранжимента да пипнеш с яко жици и каси и щеше да стане мания И това ще стане - фрагментът, който съм качил в МайСпейс е от преди 2 години запис. В предстоящият ри-мейк ще има множество "подобрения". Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 Относно самия лист, не знам да има някакви правила. Всеки си го подрежда, както му е кеф. Аз моя го сменям периодично, като се запазват само хората/групите с които имам личен контакт или са достатъчно уважавани от мен, заради това което са направили. И аз така. Затова се изненадах на критиките по адрес на листа. Ехе, не съм те критикувал заради листа ти само отбелязах че има промяна. Критиката беше относно онзи хит там Цитирай
Recommended Posts