Jump to content
Българският форум за музиканти

Новият брутален поздрав от наш'та маса за ваш'та маса...

Recommended Posts

Всъщност това не е брутално като музика, но мисля, че текстът ще ви зарадва.

Писал съм го от сърце.

Дефакто това е просто моята стара песен "Gore-ща Чалга" -кавър на Лепа Брена.

Някои са я чували - други не, но вече е официална част от репертоара на групата и е предвидена за включване в бъдещ албум.

След като я дозапиша, разбира се. :)

Песента е със специални гости Хор на българската армия.

Може да я чуете в профила ми в Май Спейс.

Последната песен, на дъното на плейлистата в плейъра.

Озаглавена е "Gore", защото флашът на Май Спейс не търпи кирилица. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай цялото, куре...

Въобще, ще си загубиш фенската маса, ония на запад немат сенс ъф юмър.

Аз съм почитател, дай текст бе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро ще го запиша цялото, с по-добра продукция на звука.

То е три-четири куплета.

Но първо трябва да намеря текста - някъде по дисковете е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо лично, ама според мен се изсра на метеното с това парче.

Разбирам, че е на майтап, но ...просто е ни в клин, ни в ръкав с останалите неща.

Не знам само на мен ли така ми се струва, но сякаш ти е трудно да се задържиш по-дълго време в една стилова насока(не визирам последната изцепка, по-скоро топ-френд листата ти в майспаз)? Напоследък говорих с хора, свирещи в U.K.D.M. банди и тези, които бяха чули Gorefecation се изказаха доста ласкаво, като за студени и сдържани британци. Идеята ми е,че ако се вземеш малко по-насериозно може да имаш лайв-участия и/или албум на острова. Тази сцена тук е доста силна в момента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Благодаря за градивната критика! Ще ми с еповече хора да пишеха толкова директно и на място.

Вече десети човек ми казва, че не бива да слагам майтапи при дет метъла.

Парадоксът в случая е, че самият дет метъл, който творя, също е майтап, но явно никой още не го е разбрал, макар че си личи по заглавията на песните и дори е написано в биографията на "групата".

Може да е нескромно, но се слагам при групи като Pungent Stench - хем брутално, но хем и със солидна доза автоирония и много хумор.

Ингилизите му викат tongue-in-cheek - не е пародия и не е ебавка, а е по-скоро нещо то рода на: "Да, знаем, че сме смешни, но това не ни пречи да свирим дет метъл и да си грухтим на воля."

За топ листата ми с приятели - наслагал съм групите, с които съм израстнал и които слуша и днес. Не виждам лошо в това, но приемам съвети относно това как точно трябва да изглежда един добър топ френд лист, понеже съм нов в Май Спейс.

Междудругото, твоят профил е абониран за топ листата - знаеш го.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За топ листата ми с приятели - наслагал съм групите, с които съм израстнал и които слуша и днес. Не виждам лошо в това, но приемам съвети относно това как точно трябва да изглежда един добър топ френд лист, понеже съм нов в Май Спейс.

Междудругото, твоят профил е абониран за топ листата - знаеш го.

Благодаря за което! :offtopic-001:

Относно самия лист, не знам да има някакви правила. Всеки си го подрежда, както му е кеф. Аз моя го сменям периодично, като се запазват само хората/групите с които имам личен контакт или са достатъчно уважавани от мен, заради това което са направили.

Редактирано от edgecrusher
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Копеле-е-е ... изрод си !!!

Фен съм ГОЛЯМ !!!

Дори заради тебе на скоро си смъкнах един забравен албум на Cannibal Corpse - Tomb of the Mutilated...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно самия лист, не знам да има някакви правила. Всеки си го подрежда, както му е кеф. Аз моя го сменям периодично, като се запазват само хората/групите с които имам личен контакт или са достатъчно уважавани от мен, заради това което са направили.

И аз така.

Затова се изненадах на критиките по адрес на листа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ееее голяма мазня ... ама трябваше и аранжимента да пипнеш с яко жици и каси и щеше да стане мания :hysterical:

И това ще стане - фрагментът, който съм качил в МайСпейс е от преди 2 години запис.

В предстоящият ри-мейк ще има множество "подобрения".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така.

Затова се изненадах на критиките по адрес на листа.

Ехе, не съм те критикувал заради листа ти :cheers2: само отбелязах че има промяна.

Критиката беше относно онзи хит там :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове