EmchoDT Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Първата ми китара беше Орфей на баща ми!! Когато захванах да свиря на нея с брат ми и направихме един ремонт, защото беше вече на 20 години, и чесно казано нито една друга БГ китара, на която съм свирил, не беше удобна като нея!!!!! Цитирай
jFog Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Аз пък скромно ще се намеся тука в цялата дъндания... Само ще кажа че навремето продадох на старо купената Орфейка ( тип зебра) за да си купя Кремона (черна с тяло от чам ) и Кремоната беше около 50 000 пъти по удобна с по широк гриф .Но в момента съм със B.C.Rich при това евтин модел и мога да викажа че българските китари са едно бледо подобие ... кавър версия едно към гютере на истинските китари.Говоря разбира се за електрически, кухарките не ги меля не съм много по баладите.. както и да е.. няма смилъл да се караме за БГ китари,но за едно добро начало са добри и до там свършват в голяма степен всичките им предназначения... Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Верно е, че ако докарам Малмстиин или Майкъл Ромео, и им дам моята стара китара ще се поозорят доста да си изсвирят солата!!! Тук си много прав за началото, и за да се развиеш определено ти трябва добра китара (Ибанец или нещо от сорта) с добър саунд иначе не става!! Цитирай
Delyan Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Верно е, че ако докарам Малмстиин или Майкъл Ромео, и им дам моята стара китара ще се поозорят доста да си изсвирят солата!!! Тук си много прав за началото, и за да се развиеш определено ти трябва добра китара (Ибанец или нещо от сорта) с добър саунд иначе не става!! Кое си верно - верно си е!!! Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Първата ми китара беше Орфей на баща ми!! Когато захванах да свиря на нея с брат ми и направихме един ремонт, защото беше вече на 20 години, и чесно казано нито една друга БГ китара, на която съм свирил, не беше удобна като нея!!!!! защото си свикнал на нея Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Разменям Fender Stratocaster за Орфей или Кремона щом са толкова "добри"!!! : :green: P.S. Българските китари не стават и за подпалки Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Те щото Fender са МнооООого Удобни...... Грифа им ми прилича на една мотика на село която е доста удобна за копане ама за свирене най много мазоли да хванеш Фендерския гриф е измислен толкова отдавна когато хората са били по тясно свързан ис земята. Цитирай
assoass Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Фендер бг китара ли е,Налбантов ?! :wow: аз си мислех,че тук се обсъждат само бг китари p.s. поне не се опитвай да налагаш твоето си мнение на останалите а,и колкото до теб май само IBANEZ I JACKSON СА хубави китари,всичко друго е измет и подпалки... P.S. дано само не се започне безмислен спор.... Цитирай
RanEthel Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Ъм .. аз имам "Кремона" (Казанлък) произведена 1971 година и до сега не е ремонтирана нито веднъж , а не е мръднала въобще и вади перфектен звук .. (става дума за кухарки , нали ? ) Цитирай
bulby Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Мисля, че темата е по-скоро за електрически китари Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 Фендер бг китара ли е,Налбантов ?! :wow: аз си мислех,че тук се обсъждат само бг китари p.s. поне не се опитвай да налагаш твоето си мнение на останалите а,и колкото до теб май само IBANEZ I JACKSON СА хубави китари,всичко друго е измет и подпалки... P.S. дано само не се започне безмислен спор.... "p.s. поне не се опитвай да налагаш твоето си мнение на останалите " даже и за миг не ми е премианало през главата... а ти вземи се успокой безмисления спор ти го захвана Г О В О Р Я ЗА ГРИФАААААААА НЕ ЗА КИТАРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!! :read: Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 p.s. поне не се опитвай да налагаш твоето си мнение на останалите ако имаш нещо лично да ми кажеш кажи! . днес не съм на кеф...Умря човек от който съм се учил...на некой неща ти иди се гръмни някъде с фендерите си Цитирай
assoass Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 p.s. поне не се опитвай да налагаш твоето си мнение на останалите ако имаш нещо лично да ми кажеш кажи! . днес не съм на кеф...Умря човек от който съм се учил...на некой неща ти иди се гръмни някъде с фендерите си изв за офф---просто исках да направя една малка забележка,не да се заяждам.извинявай,не знаех,че така лесно се засягаш,а и нямам нищо лично против теб.... айде със здраве Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 9, 2004 Отговорено Декември 9, 2004 p.s. поне не се опитвай да налагаш твоето си мнение на останалите ако имаш нещо лично да ми кажеш кажи! . днес не съм на кеф...Умря човек от който съм се учил...на некой неща ти иди се гръмни някъде с фендерите си изв за офф---просто исках да направя една малка забележка,не да се заяждам.извинявай,не знаех,че така лесно се засягаш,а и нямам нищо лично против теб.... айде със здраве np Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2004 Отговорено Декември 10, 2004 Те щото Fender са МнооООого Удобни...... Грифа им ми прилича на една мотика на село която е доста удобна за копане ама за свирене най много мазоли да хванеш А да не би като свириш на Jackson или BC Rich да ти излизат теменужки между пръстите Ти сигурно никога не си виждал Fender през живота си и за това говориш така. И аз не харесвам някои други марки китари, но не се изказвам по този начин за тях. Цитирай
Recommended Posts