One_Voice Отговорено Декември 18, 2004 Отговорено Декември 18, 2004 м'да става само за лопати Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Вижте сега не знам докъде стигна спора, защото нямах сили да го изчета )), но аз само мога да кажа, че имах навремето една китара Пълдин и нямаше такъв звяр като нея :Р продадох я и ми е доста мъчно сега, но какво да се прави Има6е доста добар звук , поне се надявам образа, който я купи да и се раджа толкова колкото и аз )) Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Puldin бяха голяма сила Моята в момента е на части - реших да и направя грифа по-съвременен - малко да прилича на ибанец. Лошото е, че я зарязах по средата на процедурата - махнах лака с шкурка и стигнах до рязането. Иначе съм и взел един доста добър полиуретанов лак, но вероятно няма да стигна до това да я сглобя отново. Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Puldin бяха голяма сила Моята в момента е на части - реших да и направя грифа по-съвременен - малко да прилича на ибанец. Лошото е, че я зарязах по средата на процедурата - махнах лака с шкурка и стигнах до рязането. Иначе съм и взел един доста добър полиуретанов лак, но вероятно няма да стигна до това да я сглобя отново. Давай я,да я работя за след нова година.(Щом е Пълдин и си я тачиш... ) Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Разбрах аз че се знимаваш с такива неща, но в уравнението присъства и жена ми, която има огромно желание да лакираме собственоръчно животното както трябва (необходимият брой нанасяния на лака и междинни шлайфания - имам всички шкурки от 180 до 320 за тези цели). Основно обаче е да поорежа грифа и да заприлича на полумесец, вместо на ябълка... Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Лакирайте си го,бре-не се натискам- и без това ми е най-неприятната част това.Дай го да го оправя контурно и да го сглобя,ако мислиш,че ще те помръзва.Не е гот да стои и да чака ремонт,вместо да бъде ползвана китарата. Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Истина си е..аз имах една джаз китара, която седя доста време и накрая я направих...Боядисването беше доста тежко , алергичен съм към лак и стана страшно Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Ще видим докъде ще я докараме Благодаря за предложението Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 20, 2004 Отговорено Декември 20, 2004 Боядисването беше доста тежко , алергичен съм към лак и стана страшно Милият той...А защо не ползваш маски?Аз имам спастичен бронхит и алергии и съм по-зле и от астматиците,но си лакирам без много грижи...Ако искаш пиши едно РМ,за да ти издам чалъми малко Цитирай
Recommended Posts