black_waltz Публикувано Декември 29, 2007 Публикувано Декември 29, 2007 (Редактирано) Ами използвам ваканцията да седна да посвиря малко, в това число да позавърша и позапиша някой неща, та ето част от един от инструменталите дето сглобих. ЦЪК записа е некадърен, ясно ми е. В момента нямам възможност за по-добър. Записвано е с zoom 505II + cool edit + бекинг трак за парчето(благодарско на спутлайт кид за дето ми импортна мидито в уейв бекинг трак с вст гъзарии). Ще се радвам на всякакви мнения, критики и препоръки касаещи идеята Редактирано Декември 29, 2007 от black_waltz Цитирай
dorchester Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Хм, много ми харесва. Най-вече началото. Цитирай
jFog Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 много късичко бе,очаквах и некое соло да изтъркаляш заслужава да се чуе и с по готин запис. Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 2, 2008 Автор Отговорено Януари 2, 2008 (Редактирано) Благодаря за коментарите! jFog, амиго, понякое време ще я запиша цялата като хората барабар с солата, но ще трябва да посъбера парички за малко по прилична техника. Същевременно се надявам че ще я науча да я свиря като хората и ще си доизчистя някои проблеми в свиренето, че последните два месеца нямах възможност да свиря редовно и сега като седнах...и немого да си изсвиря рифовете, камо ли солата Редактирано Януари 2, 2008 от black_waltz Цитирай
zarra Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 в началото идеята е много интересна ,но трябва да оформиш комопозиция -така е просто една нахвърляна идея ,нищо повече ...хубаво ще е да я осъществиш! Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 А, и мен ми хареса!!! Давай го цялото!!! И после дай да ти го огрухтя!!! Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 3, 2008 Автор Отговорено Януари 3, 2008 Мерси много за мненията, радвам се че все пак тук там се намират хорица на който да им допадат идеите ми Зара благодаря за съвета, действам по въпроса, но нямам особено мн свободно време и нещата ставата бавно, но все пак стават де Същии, приятелю като го закърпя в приличен вид и звук ще ти го предоставя веднага за огрухтяване! Благодаря още веднъж на всички отделили време и нерви да го слушат Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Същии, приятелю като го закърпя в приличен вид и звук ще ти го предоставя веднага за огрухтяване! Мноо съм паметлив, да знаеш... Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 в началото идеята е много интересна ,но трябва да оформиш комопозиция -така е просто една нахвърляна идея ,нищо повече ...хубаво ще е да я осъществиш! В какъв размер е композицията? Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 4, 2008 Автор Отговорено Януари 4, 2008 (Редактирано) ^ аами в това откъсче пребладават 7/8 и 15/16, т'ва накрая само дето е 6/4 и 5/4 иначе и в останалото дето го няма на тоя запис, размерите са пак някви такива криви Същии, аз също Редактирано Януари 4, 2008 от black_waltz Цитирай
dany_bany Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Здравей, Аз като човек който е слушал цялото парче мога само да кажа, Браво!!! Скоро се надявам да има качествен запис за да могат всички да му се насладят 100%. Продължавай в същия дух!!! Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 4, 2008 Автор Отговорено Януари 4, 2008 Благодаря за хубавите думи Дани! Цитирай
Recommended Posts