rusnaka Публикувано Декември 27, 2007 Share Публикувано Декември 27, 2007 Здравейте! Значи интересува ме следното нещо. Програма или опция на програма, която ако имам една еднаква песен в два варианта - единия в оригинална скорост, а другия леко забързан или забавен да ги анализира и автоматично да има оправи пич-а и времетраенето - то ест да станат еднакви (аз разбира се задавам, коя към коя да се приравни). Всъщност не ми трябва за песни а за смесването на един филм - имам го с лошо качество, но с превод на видеокасета и съм смъкнал само звука на WAV. Изтеглих оригиналния филм с идеята да смеся видеото с моето аудио, та да имам хубаво видео и превод на БГ, обаче, се оказа, че моят вариант е по-бърз. И сега искам някоя програма да сканира оригиналната аудио писта от филма и да приравни моята (озвучената) към нея. Мисля, че ме разбрахте вече. Би трябвало да може да се направи това нещо... Иначе не мога да си представя да режа и да местя ръчно почти двучасово аудио... Дано се намери решение! Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 28, 2007 Share Отговорено Декември 28, 2007 Еми може да стане с почти всеки софт. Използвай функцията "time stretch", като укажеш да не се променя питча и готово. Само може да се наложи да направиш няколко опита, докато уцелиш ТОЧНО колко да ти е разтеглянето, за да пасва на видео трака. Но дали ще пасва по цялата дължина на филма...ще пробваш и ще разбереш. Защото знаеш някои субс като се преправят от 25 на 23.976 фпс как заспиват, ама други се разминават "с различно темпо"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Януари 5, 2008 Share Отговорено Януари 5, 2008 Adobe Audition, примерно 2.0. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Petar Отговорено Януари 6, 2008 Share Отговорено Януари 6, 2008 Еми може да стане с почти всеки софт. Използвай функцията "time stretch", като укажеш да не се променя питча и готово. Само може да се наложи да направиш няколко опита, докато уцелиш ТОЧНО колко да ти е разтеглянето, за да пасва на видео трака. Но дали ще пасва по цялата дължина на филма...ще пробваш и ще разбереш. Защото знаеш някои субс като се преправят от 25 на 23.976 фпс как заспиват, ама други се разминават "с различно темпо"... Ulead Media 8 Pro Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deanmann Отговорено Февруари 16, 2008 Share Отговорено Февруари 16, 2008 Cubase или Nuendo ще ти свършат по-добра работа, тъй като там можеш да си заредиш и видеото и аудиото едновременно и да следиш дали някъде не се разминават. а това е почти сигурно, че ще се случи... wave-а можеш по-лесно да го нацепваш и да го стречваш където трябва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Февруари 16, 2008 Share Отговорено Февруари 16, 2008 (Редактирано) чети за пулдаун в Гугъла. Освен това ако направиш аудиото във формата на филма то ще съвпадне ... Редактирано Февруари 16, 2008 от RockoBG Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts