Jump to content
Българският форум за музиканти

Zoom G2.1u Запаметяване


Iv4ata_GuItaR

Recommended Posts

Значи, взех си в понеделник ZOOM G2.1u процесор, но с него нямаше книжка и диск с софтуер няма да коментирам колко са зле тук музикалните магазини.Та вапроса ми е следния: Има ли начин след като си направя настройките ( примерно на 02) премахна дист. сложа фленджър и т.н. след това постоянно да помни тази промяна.Намерих книжката в интернет , но не пишеше нищо ако може някой да помага, а междудругото ако някой има оригиналния софтуер би ли ми го изпратил плс. Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^

Здрасти!

ми значи, запаметените preset-и, които съдържат само цифрено обозначение не могат да се променят. Мохат само тези започващи с буква - A0...D1...B4... и т.н. Правиш си настройките и след това натисташ малкото копченце STORE и готово!

А за книжката в интернет да ти кажа, че е същата като оригиналната и всичко е много добре обяснено, незнам какво толкова не си го разбрал...както и да е...

За софтуера - беше мисля някаква версия на Cubase, ама не си проспуснал нищо, сложи си Audition 1.5 или 2.0 и дерзай!

 

А иначе за музикалните магазини...еми що не си питал на място за книжката и софтуера?!?!?!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора, а относно книжката питах те нямаха изобщо кутия даже и адаптор нямаше зимах го отделно.Процесора ми го дадоха от щанда да го пробвам.Иначе сега свалям кюбейс SX 4.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвах, но нещо не става.Запомня една бленда и не иска да сменя на друга само мига,а аз искам да направа 2 бленди една до друга едната с флендж. другата с дист и фазер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.