pacman Публикувано Май 29, 2005 Публикувано Май 29, 2005 (Редактирано) Какви адаптери могат да се намерят по музикалните магазини (говорим за ел китара/бас?) Аз лично знам за Филибе: ЕМГ, Дънкан РФ: ДиМарцио, Дънкан, Фендерски ориг. адаптери, корейски(голямо разнообразие) Други магазини: главно корейски- JHS/GuitarTech (вероятно се снабдяват от РФ?) ПП- ако някой е пробвал някои от корейските 'бисери', интересно ми е дали е доволен и от кой модел Редактирано Май 29, 2005 от pacman Цитирай
Topsun Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 знам един тип в пловдив,който навива адаптери и ги прави много сполучливи.ако искаш мога да ти дам тел.пиши едно ПМ и ще се разберем. Цитирай
bluesman Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 Topsun, да не говориш за Владо Хранов.Знам че си ги навива сам.Прави и много видове пикапс за акустични инструменти. За неговите адаптери съм чувал от " осанна до разпни го " . Искайте проба и някаква гаранция за подобни самоделки преди да ги купувате. Topsun,имате ли скоро някакъв концерт и къде?Отдавна не съм ви слушал . :guitar: Цитирай
stratocaster Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 имах преди един скуайър и му бях ръгнал 2 хъмбекъра JHS. ор динакорд ги бях взел и доста добре звучаха! като за парите които струваха - по 45 лв единия бяха. за по калпави китари са добри. иначе тука в бургас в едни магазинче продават хъмбекъри за китара и за басс. ама са от тия с неизвестен произход. иначе са ефтинджос...... Цитирай
Nikifena Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 (Редактирано) в България всички които продават адаптери от типа ЕМГ или димарцио искат ебати и цените. Който има приятели в чужбина да си зима през тях, или някой ако продава примерно във форума нещо... Аз така се сдобих с 2 ибанез адаптера за китарата, а за баса навивам 1 приятел от германия да ми земе МЕС адаптер бридж, само не го знам кога ще си идва ;( ПС забравих да спомена, че имам 1 фретлес със прецижън адаптер навиван от Иван (само малкото име му знам) този Иван е от Пловдив, и той прави басове и китари, иначе пича е басист, бачкал е при Хранов 1 време и преди тва свиреше с култовата Пловдивска банда Фул Макс.... ех времена..... Редактирано Май 29, 2005 от Nikifena Цитирай
Topsun Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 за Иван говоря и аз.пича прави доста готини адаптери (и китари и басове,но диката е по-добър в това отношение).не че разбирам много ,но това което съм чул и го навивал той е много готино. @bluesman,сега готвим проект с още един барабанист освен нашиямного готино става (не ни стига да мъчим един барабанист,та и още един,но определено с двама става по-готино ).ако не ни мине котка път,концерта ще се състои на 20.07 на "Конюшните на царя". Цитирай
bluesman Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Казва се Иван Вълчинов и е точен пич.Беше реставрирал Джазмастера на един приятел и стана страхотно без да губи от автентичноста си. Topsun,непремено ще ви слушам в "конюшните". Ще държа връзка и с Тошо. Цитирай
hypermusic Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 А тоя пич дали не може да ми сглоби някъф за тамбура :wow: и ако става, за кви кинти....? Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 за баса ми зе 10-15 лева.. не помня колко точно.. ако има заготовки, демек пласмасите за адаптера...що да не може ПС: мисля, че за тамбора ти трябва пиезо адаптер... Цитирай
Burton Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 На мен единия ми адаптор на китарата е JHS, в началото беше на bridge, сега е на neck, и съм направо учуден колко добре звучи /и на двете позиции/...особено като се има предвид, че струва 40 лв! Цитирай
Recommended Posts