Jump to content
Българският форум за музиканти

Съвет За Електро-Акустична китара


Recommended Posts

Доста повече от колкото ако идеш и си вземеш сравнително прилична такава от магазина :icon_shithappens: Разбирай повече от 400 лв, да кажем :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дааа,с 400лв-снимка до китарата! :icon_shithappens: ами виж,вьпроса е деликатен.мога да ти кажа кои ще ти направи лоша солид,среден клас солид,и кьстьм,обаче за семиакустик ще те посьветвам да тьрсиш некои епифон или от сорта на старо.зависи от бюджета.ако си напреднал китарист сам ще знаеш,но ако само се зарибяваш по полуакустични-удоволствивто ще ти излезе скьпо и не на нивото за което ще платиш.в бг тия китари не се тачат много,за сьжаление....имаи предвид,че тия метли имат по различна и скьпа електроника и се включват в друга апаратура(пак по скьпа).ако някои ти каже,че ще ти направи дьрвенията за по малко от 2000лв-да знаеш,че нещо хавата е крива....ако е за каквато и да е -това е друго.даи малко инфо за какьв модел става дума,така ще получиш и по-точна информациа за манги.ако става дума за китара с акустични камери-тука е друг филм,правят се такива.качеството зависи от това при кои я порьчваш и колко инвестираш за материал и електроника.тия метли нямат смисьл ако спестяваш по тях нещо.абе мноооо скьпо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дааа,с 400лв-снимка до китарата! :cheers:

 

Имах предвид, че за 400 лв ще си купи от магазина, а не, че някой ще му вземе толкова малко за изработка ;) А и да, и аз мисля, че става въпрос за акустична с електроника...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.