Ивелин Публикувано Декември 24, 2007 Публикувано Декември 24, 2007 Едно грубо демо, но с интересен вокал: - Инструментал - рисуван от мен - Вокал - Даниела - Бек-вокали - Аз и Даниела Bring You Down Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 25, 2007 Отговорено Декември 25, 2007 (Редактирано) Браво, станало е баш както си трябва. Изпяването е доста COOL! Дани искаме скоро по MTV-то на културата да я гледаме!!! Изобщо много ми хареса изпълнението. Искам и на живо! :cheers2: Редактирано Декември 25, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
ultramega Отговорено Декември 25, 2007 Отговорено Декември 25, 2007 Ей Браво :bravo: :bravo: :bravo: Супер кавър на една от любимите банди. Цитирай
Topsun Отговорено Декември 25, 2007 Отговорено Декември 25, 2007 както казваме в пловдив: ГУСТО! Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 25, 2007 Автор Отговорено Декември 25, 2007 Има място за соло в парчето - оригинала е на Rhodes, но ако някой иска, нека се чувства поканен да изсвири соло на какъвто иска инструмент! Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 25, 2007 Отговорено Декември 25, 2007 Едно грубо демо, но с интересен вокал:- Инструментал - рисуван от мен - Вокал - Даниела - Бек-вокали - Аз и Даниела Bring You Down Просто браво! Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 7, 2008 Автор Отговорено Януари 7, 2008 Bring You Down Направих съвсем ново смесване - как ви се струва? Цитирай
dedomito Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Ами звучи супер, направено е с мерак изпято е добре. БРАВУС ! Цитирай
KhanAttila Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Много, ама много качествено ипълнение! Сякаш има малко ехо на гласа, така ли е? Всъщност какви ефекти са добавени? Абе, звучи много чисто за домашен запис. Studio Recorded ли е или просто си си поиграл вкъщи? Ако е второто, каква е тайната?! Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 (Редактирано) Вече има тема в Джем, където можете да запишете соло в парчето, както направи ultramega. @unicorn Записвано е в хола - смесвано е в спалнята. В този форум сме за да си помагаме, за това веднага отговарям как съм се справил: Инструменти (няма много): - Drums, от LM-7 (Cubase) - Bass, от Trilogy (Spectrasonics) - Rhodes, от (EVP73) - Hammond B4, от (NI) Plugins са си ОК и не се налага, кои знае какво пипане... Вокали: Записвани с Marshall Electronics - MXL v57m Ефекти: EQ, Deesser, Compressor, Delay, Reverb Смесване в Cubase - ползвал съм plugins на Waves. Мастериране в Wavelab - ползвал съм L2 на Waves, както и Izotope Ozone (има хубава визуализация). И все пак съм вярвал на ушите на: - Своите (пианист) - Певицата (жена ми) - Баща ми (певец) - Даскала ми по звукотехника (цигулар) - Както и на разни приятели в интернет, на които съм пращал микса... Смесвал съм като цяло със слушалки AKG-K240 Studio (и знам, че така не се прави, но обикновено работя през нощта) Sound-картата ми е Tascam US-122 Редактирано Януари 8, 2008 от Ивелин Цитирай
KhanAttila Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Записвано е в хола - смесвано е в спалнята.... Иво, ти си аудио-инженер, бе! За съжаление моите познания с аудио програмите се свеждат до: запис от микрофон, ривърб и ехо; дори и EQ не правя. Общо взето едва, едва се оправям с миксването на глас, а да не говорим какви нерви са, когато търся като грешен дявол как да извърша елементарни манипулации... Според мен изпяването и обработката на гласа са на студийно ниво, така че... Колко имам да уча... направо главата ме заболява! Цитирай
Recommended Posts