Jump to content
Българският форум за музиканти

Проблем с функцията за докладване


Recommended Posts

Понеже съм голяма порта, често ми се случва да ползвам бутона "Докладвай". Напоследък забелязвам, че нещо не е като хората, а именно : щом напиша доклада и кликна "Предай доклада", мигновено се отварят 16 хиляди прозореца, съдържащи съобщение, че не съм попълнил всички полета. Единственото поле там е това с текста на самия доклад, а то определено е попълнено. Отварям форума с IE, понеже браузърът, който по принцип ползвам, нещо не може да се справи с новия форум. Дали проблемът идва от мен, или е някакъв бъг в самия форум? Кажете и ако е второто, оправяйте, че да мога да засипвам модераторите с работа отново :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мене ми напрай същия номер, ама докато се регистрирах още. Там ръчках кво ръчках бесен и зе че с опрай. Па оня ден пак напрай мизерията посъщия начин докато се опитвах да регистрирам баща ми. Аз ръчкам, тоя ръчка, аз, той, аз, той и не стана. Баща ми ми тегли ена майна че му отнемам от ценното време и си излезе :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айдеее... И после Шесто било криво - то изглежда във форума сме станали като американците: всеки гражданин е подвижно Шесто и рипортва ли рипортва... :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен само веднъж ми се наложи да ползвам този бутон преди 2 дена и нямаше никакъв проблем - благодарение на Mods след това с човека станахме приятели... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.