CorvusCorax Публикувано Декември 23, 2007 Публикувано Декември 23, 2007 Понеже съм голяма порта, често ми се случва да ползвам бутона "Докладвай". Напоследък забелязвам, че нещо не е като хората, а именно : щом напиша доклада и кликна "Предай доклада", мигновено се отварят 16 хиляди прозореца, съдържащи съобщение, че не съм попълнил всички полета. Единственото поле там е това с текста на самия доклад, а то определено е попълнено. Отварям форума с IE, понеже браузърът, който по принцип ползвам, нещо не може да се справи с новия форум. Дали проблемът идва от мен, или е някакъв бъг в самия форум? Кажете и ако е второто, оправяйте, че да мога да засипвам модераторите с работа отново Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 Май от твоя кинескоп са снежинките... а може и прозореца да си забравил. Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 И на мене ми напрай същия номер, ама докато се регистрирах още. Там ръчках кво ръчках бесен и зе че с опрай. Па оня ден пак напрай мизерията посъщия начин докато се опитвах да регистрирам баща ми. Аз ръчкам, тоя ръчка, аз, той, аз, той и не стана. Баща ми ми тегли ена майна че му отнемам от ценното време и си излезе Цитирай
Katsko Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 от тебе ще да е, аз си рипортвам редовно без проблеми Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 28, 2007 Отговорено Декември 28, 2007 Айдеее... И после Шесто било криво - то изглежда във форума сме станали като американците: всеки гражданин е подвижно Шесто и рипортва ли рипортва... Цитирай
Katsko Отговорено Декември 28, 2007 Отговорено Декември 28, 2007 еми сори , ама на мнения от сорта на "gotin set pi4 " не се кефя Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 28, 2007 Отговорено Декември 28, 2007 Благодарим за репортването, не винаги успяваме да огреем навсякъде бързо. Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 На мен само веднъж ми се наложи да ползвам този бутон преди 2 дена и нямаше никакъв проблем - благодарение на Mods след това с човека станахме приятели... Цитирай
Recommended Posts