BlueZone Публикувано Декември 21, 2007 Публикувано Декември 21, 2007 And I Love Her Записвано е със следните инструменти: - Акустична китара с метални струни Stagg A2006N, озвучена с AKG D880MS, както и линейно през Marshall Valvestate 8080 - Акустична китара с найлонови струни Alhambra 5P, записана със същия микрофон - Мандолина Stagg M20, пак с тоя микрофон Цитирай
Delyan Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Супер яко, пак пускаш кавър на парче, което много харесвам. Изпълнението ми харесва много. Наистина хубавото е, че и при Хендрикс, и тук се усеща твое лично отношение ... стил. БРАВО!!! Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 21, 2007 Автор Отговорено Декември 21, 2007 Ми трябваше да си доизтествам мандолината и да вдена аджеба как се записва тоя инструмент... Пък за парчето - откърмен съм с тая група, та няма как да не ми е любимо Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 And I Love Her Записвано е със следните инструменти: - Акустична китара с метални струни Stagg A2006N, озвучена с AKG D880MS, както и линейно през Marshall Valvestate 8080 - Акустична китара с найлонови струни Alhambra 5P, записана със същия микрофон - Мандолина Stagg M20, пак с тоя микрофон Много хубаво се е получило, особено с мандолинката! А и си личи, че е изпято с много чувство Само имам една забележка - според мен на тоз бек-вокал с паралелна терца не му е там мястото. Както знаеш Пол Макартни е велик хармоник и де що имам мегдан праска многогласия, но точно това парче, както и някои други, е мислено едногласно. Като че ли да си отпочине. Та според мен каквито и бекове да се сложат на това парче, няма да паснат, писано е просто монодично. Цитирай
dedomito Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 Супер се е получило , и поздравления за вокала разбира се Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 Много колоритно е с мандолинката - браво! Изпей нещо на български - стига с тоя английски! (И без т'ва имаш твърд акцент) Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 Зашев - връо си! Къв е проблемът с терцата? Копи-пеист ли шсе праи само? Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 23, 2007 Автор Отговорено Декември 23, 2007 Радвам се, че ви допада. Терците (които всъщност са предимно кварти и сексти) ги сложих най-вече, щото така го усещам парчето, пък и исках да го изградя динамически. Тва с мандолинката си беше откровен експеримент, да си призная, ама явно добре е станало. За английския - твърд ми е акцента, щото съм почитател на ирландския английски и бритиша като цяло. Американския понякога направо не мога да го понасям - приемам го само с южняшки акцент от възрастен негър с черен костюм. На български някакси ми е много трудно да пея - просто постановката ми превръща българския в нещо странно като звучене, чиито резултат не ми допада особено. Вероятно в някакъв момент ще пусна и нещо на български, ама това ще е доста по-натам във времето. Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 Терците (които всъщност са предимно кварти и сексти) ги сложих най-вече, щото така го усещам парчето, пък и исках да го изградя динамически. Здрасти, Говорех кокретно за паралелната терца, която започва от "Bright are the stars that shine..." Но може би е въпрос на лично усещане, както сам казваш. Моето е, че подобни фрази не трябва да се хармонизират, защото са мислени монодично и защото им се променя обликът. Но явно е въпрос на гледна точка. Иначе, кавърът ти е станал супер! Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 Зашев - връо си!Къв е проблемът с терцата? Копи-пеист ли шсе праи само? Ех, Соло-Моний, голем музикален либерал си станал, бре! Уж беше Бийтълс-догматик, какво стана??? Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 Ами да, казват, че да се пее на български било кофти, защото самият ни език не е толкова благозвучен за пеене като английския. Аз лично никога не съм имал проблеми с това, но щом го казват по-зрели изпълнители - явно е така. Цитирай
Caruso Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 Зашев - връо си!Къв е проблемът с терцата? Копи-пеист ли шсе праи само? Е точно ти ли за КОПИ и ПЕЙСТ ми думаш Цитирай
Azwraith Отговорено Декември 25, 2007 Отговорено Декември 25, 2007 Много добра песен както и страхотно изпълнение Цитирай
VSTi Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Браво, и лични поздрави! Адриан Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 26, 2007 Автор Отговорено Декември 26, 2007 Бреййййй...не очаквах толкоз хора да се заинтересуват от кавър на Beatles... Доста се радвам, може да се каже Благодарим отново Цитирай
Recommended Posts