Jorkata Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 Е-Бати палячото! Човек влиза да научи нещо тоя се прави на Ринго Стар. Да те е.. у звездата! Нещо не си в ред май, знаеш ли?:)
A-L-A-D-I-N Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 (Редактирано) БОЖЕЕЕЕ!!!Май никой не е схванал шегата в цялата работа!! пича не е дръмър и просто се лигави , а за другите коментари нямам думи!! Ами ние и за тебе си мислехме че на майтап пускаш свой клипчета, но ето на вече се вземаш на сериозно, даже си си повярвал че си барабанист. Така че на шега или не китаристите в барабанджйския форум ни дойдоха множко.... Редактирано Декември 22, 2007 от A-L-A-D-I-N
milenski251 Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 Хиксоването е ужасен проблем за мен от малък. Най-после се надявам с много труд да се преборя с него. Мерси за урока - чакам с нетърпение следващия. Тоя пич определено прави нещата със замах и за разлика от поне 80% от хората, които се занимават с музика в България - става за тая работа.
Хр_Христов Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 Аве драги съфорумци.... Явно по земята винаги ще има "критици".Какво точно не му разбирате на урока? Всичко си е кристално ясно. Метода на отскачане на палката ... ( ), хиксуване ... и т.н. Просто който не го е разбрал да го гледа още няколко пъти докато разбере смисъла Аз лично ще го прегледам още веднъж защото ме накефи
Katsko Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 още по-гадно е докато хиксосваш, да си праснеш палеца, хепънд ту ми уанс и много болеше
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 (Редактирано) Аве драги съфорумци.... Явно по земята винаги ще има "критици".Какво точно не му разбирате на урока? Всичко си е кристално ясно. Метода на отскачане на палката ... ( ), хиксуване ... и т.н. Просто който не го е разбрал да го гледа още няколко пъти докато разбере смисъла Аз лично ще го прегледам още веднъж защото ме накефи Ми то секи схвана че той показва как палката отскочи, ама не обяснява никва техника. Все едно урок по кормуване: Сядаш и караш. За 1 начинаещ барабанист този урок е безполезен. А и сетих се също, за урок по китара: След 26 минути соло, учителят потен до ушите ти казва, да внимаваш да не скъсаш струна Редактирано Декември 23, 2007 от Man0waR Scott Culumbus#1
eL_NinYo Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 още по-гадно е докато хиксосваш, да си праснеш палеца, хепънд ту ми уанс и много болеше А да се праснеш между очите и да си счупиш цайсите не е ли по-гадно ?!
Katsko Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 (Редактирано) верно ли бе човек!?аз съм се праскал един-два пъти ама отстрани щото цайсите ми стърчат и взеха че се оказаха здрави за мой късмер, абе опасна работа си е да си барабанист, трябват ни ка(с)ки да ни пазят и между другото, Скот, тоя урок не е за начинаещи, а за яко напреднали Редактирано Декември 23, 2007 от Katsko
Jorkata Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 (Редактирано) Абе не знам вече........човек да не се помайтапи баси.......мноо яка им е идеята според мен ама за тези които разбират......много як урок и много весела идея-поздравления на участниците!!!!:)да ни радват и занапред така им пожелавам!!!!!! Редактирано Декември 23, 2007 от Jorkata
tupoto kopele Отговорено Декември 23, 2007 Автор Отговорено Декември 23, 2007 Този проблем с палците и аз го имам...казва се Палцоване...а тва с цайсите е ...Цайсоване
marin_zhelezov Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 А ако засилиш палката и ти е потна ръката и я изтървеш и се нахакаш в пакета к'во става? Пакетиране? :) :hysterical: :hysterical:
tactonfan!!! Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 бахти якото клипче Хе, Хе, Пазете си децатаа!!! Много фън ахахаха, и още нещо , малко грубо ама имам чувството, че всичките вицове за барабанисти са ги измислили като са имали предвид ей тоя пич Manowar Scott :rolleyes: :hysterical: :hysterical:
drummer_93 Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 Абе,пичове за пореден път преобръщаме една тема в безмислени спорове между съфорумниците за глупости и заяждане между тях.Дайте ако не да премахнем,то поне да намалим количеството на и ,а? Така ще ни е по-приятно да прекарваме времето си в форума Поздрави, Ники
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 бахти якото клипче Хе, Хе, Пазете си децатаа!!! Много фън ахахаха, и още нещо , малко грубо ама имам чувството, че всичките вицове за барабанисти са ги измислили като са имали предвид ей тоя пич Manowar Scott :hysterical: :hysterical: :hysterical: Брей! Много съм известен и за тва вицове почнаха, да праят за мен Айде някой да сподели кво е научил от тва видео.
Recommended Posts