Danny³ Публикувано Май 27, 2005 Публикувано Май 27, 2005 (Редактирано) здравейте , затрих си нотите , възстанових почти всички с изключение на лариански празник , а лошото е че копието ми беше на учителката ми по китара, може ли да се намерят някъде тези ноти ? благодаря предварително едит: форума ви е страхотен Редактирано Май 27, 2005 от Danny³ Цитирай
DILETANT Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 "Лариански празник" го имаше в едни стари свитъци {школи} по класическа китара с автор Любен Панайотов. Но не знам сега дали се намират някъде. Питай някой който е учил класическа китара за напреднали преди 10-15 години. Цитирай
TONY Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 аз май го имам навремето ги бях просвирвал тези щколи Цитирай
jpa Отговорено Декември 4, 2009 Отговорено Декември 4, 2009 здравейте , затрих си нотите , възстанових почти всички с изключение на лариански празник , а лошото е че копието ми беше на учителката ми по китара, може ли да се намерят някъде тези ноти ? благодаря предварително едит: форума ви е страхотен Цитирай
jpa Отговорено Декември 4, 2009 Отговорено Декември 4, 2009 здравейте , затрих си нотите , възстанових почти всички с изключение на лариански празник , а лошото е че копието ми беше на учителката ми по китара, може ли да се намерят някъде тези ноти ? благодаря предварително едит: форума ви е страхотен ето тук Цитирай
Recommended Posts