liquid_death Отговорено Май 27, 2010 Share Отговорено Май 27, 2010 (Редактирано) . Редактирано Май 27, 2010 от liquid_death Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wanted Отговорено Май 27, 2010 Share Отговорено Май 27, 2010 привет и от мен , левичар от къ се помня , малко ли сме в този форум или ни е срам да си признаем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inqubus Отговорено Май 28, 2010 Share Отговорено Май 28, 2010 Хайде зачислете и мен в клуба Все пак и аз, като някои колеги, свиря с десничарска китара. Навремето така я хванах, та така си останах. Имам известен проблем с китката на дясната ръка, при по-бързи пасажи включвам лакът. От доста време работя над този проблем, но напредвам бавно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 ^^^ Писала е сестра ми от моя ъкаунт....Та следващия път като дойдеш и двамата ще я накараме да изсвири нещо на твоята китара Ще я накажем @Wanted май станахме 5-6 @inqubus практи нищо друго.Аз като бях по-малък по 8 часа свирих Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki503 Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 Аз съм левичар и си свиря левичарската обаче не харесвам китарите за левичари изглеждат смотано и обратни Искам да свиря на Лес Пол но класическата версия.Знам че ще ми е също толкова неудобен като сегашния ми пън(squier strat), но това е китарата за мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
carnalsoul Отговорено Май 30, 2010 Share Отговорено Май 30, 2010 ^Ами как свириш ? Със обърнати струни на нормална китара ? Това според мен изглежда още по смотано лично мнение . Не е ли неудобно ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inqubus Отговорено Май 31, 2010 Share Отговорено Май 31, 2010 (Редактирано) Necrophagist, и аз като бях малък, свирих по 8 часа, но тридесеттака чука на вратата и свободното време е кът... Редактирано Май 31, 2010 от inqubus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Александар Отговорено Май 31, 2010 Share Отговорено Май 31, 2010 (Редактирано) Ха, значи не сум единствен. Е и јас сум левучар, ама свирам нормално, т.е. како десничар. Започнав така затоа што многу сакав да свирам на Лес Пол а бев убеден дека нема Лес Пол во леворака варзија, а исто така и ми се смееја кога обидувајќи се да свирам ја свртував гитарата обратно, со првата жица најодозгора, и така јас свирам со десна а се друго правам со лева . Е тоа е супер за легато, бендови и сл. ама десната рака понекогаш ми задава проблеми, не ми е толку брза колку што сакам да биде, како на пример при свирење на некои ритмични фигури. ама тоа е, ќе си се мачам Редактирано Май 31, 2010 от Александар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Александар Отговорено Май 31, 2010 Share Отговорено Май 31, 2010 П.С. Никогаш нема да можам да свирам толку брзи и добри ритми како Ал Ди Меола Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Май 31, 2010 Share Отговорено Май 31, 2010 (Редактирано) ^хихи,зравей! Не бях виждал да се разписваш скоро във форума след като стана доста интересна личност в секцита "самопредтавяне" до колкото си спомням. Много е интересно и приятно,че хора от други държави посещават нашите форуми и обменяме информация Грешиш,Лес Пол има и за лява ръка,или поне така изглежда от търсачката "google".Предполагам,че е въпрос на много пари,нерви и чакане докато се сдобиеш с подобна китара... През 21 век фирмите се надпреварват да печелят клиенти.С всяка година каталозите на по-известните марки се пълнят с китари за лява ръка,което започва да дава покой на душата ми Редактирано Май 31, 2010 от Necrophagist Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Александар Отговорено Май 31, 2010 Share Отговорено Май 31, 2010 (Редактирано) Здравеј и на тебе. Да, па пишувам кога ќе можам, кога ќе имам време. А инаку тоа за левораките Лес Пол гитари, тоа да, ама сега откако веќе научив да свирам како деснорак. А неколку пати се обидував некое време да се научам да свирам и како левучар. Тогаш се отепував од слушање на Хендрикс и многу се каев што сум одел против својата природа, мислам, кога Хендрикс можел да свири така, зошто не и јас?Ама тоа ти е. Немав трпение бидејќи изгледаше како допрва да почнувам да учам, а веќе бев напреднат како деснорак. Да не има некои вежби(упражненија) за развивање на поголем усет на послабата рака? Редактирано Май 31, 2010 от Александар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Юни 1, 2010 Share Отговорено Юни 1, 2010 А аз съм объркан...с левичарска китара ми е трудно да свиря,а съм левичар дали просто не съм свикна?! П.С:Мога да пиша и с лявата ръка и с дясната и с крака,ако това има някакво значение.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
carnalsoul Отговорено Юни 3, 2010 Share Отговорено Юни 3, 2010 А аз съм объркан...с левичарска китара ми е трудно да свиря,а съм левичар дали просто не съм свикна?! П.С:Мога да пиша и с лявата ръка и с дясната и с крака,ако това има някакво значение.. Според мен с крак трябва да пробваш .... съжалявам за Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Антонов Костов Отговорено Юли 21, 2010 Share Отговорено Юли 21, 2010 Аз имам 3 китари(всичките са Squier Strat и само един Fender Standart за левичари, като подарък от моето семейство за рожден ден). Свиря еднакво добре и на 4 китари. Попринцип използвам и двете си ръце във всичко: Писане, рисуване, рязане с нож, с ножица и абсолютно всичко. Учих се на десничарски Squier Tele, после ми подариха Fender-a, а аз си закупих останалите 2 бройки Squier, въпреки че всеки ден се събуждум и си викам:"Защо бе тъпанар такъв, защо" . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmorphosis Отговорено Юли 31, 2010 Share Отговорено Юли 31, 2010 След няколко години точене на лиги по разни картинки, ето една която вече ми е безинтересна, защото я гледам на живо от около седмица. От леворъките машини, май май Tommi Iommi ми е най-голямото вдъхновение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts