BlueZone Публикувано Декември 17, 2007 Share Публикувано Декември 17, 2007 Bobby Zasheff - Whiskey П.П. Мандолината я записах с кофти динамичен микрофон в кънтящата си стая, така че да не ви прави впечатление Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Декември 18, 2007 Share Отговорено Декември 18, 2007 На мен ми харесва идеята, както се казва и парчето един вид Ама за саунда си прав Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Декември 18, 2007 Автор Share Отговорено Декември 18, 2007 Тия дни ще ходя да я презапиша мандолината в студио (като си я науча да я свиря като хората...) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Декември 21, 2007 Share Отговорено Декември 21, 2007 Ех, отново прекрасно парче от теб Много ми ирландско някак си, особено с тия вълни и това заглавие, и все пак стоплящо - точно като уискито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Декември 21, 2007 Автор Share Отговорено Декември 21, 2007 Ами то затова се казва Whiskey Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Декември 22, 2007 Share Отговорено Декември 22, 2007 (Редактирано) Аааа лудница,особено след 2:02!!! Много добре ми подейства,особено след вчерашната вечер... Редактирано Декември 22, 2007 от don_pepinio Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts