chacho Отговорено Май 28, 2005 Отговорено Май 28, 2005 бе надолу сичко си е стандартно, ама 3 и 8 са през 4 прагчета, което вече не е толко стандартно. н.з. де, поне съм ги прифанал долу-горе вярно Цитирай
solo5 Отговорено Май 28, 2005 Отговорено Май 28, 2005 И при мене няма звук. Има си звук ... явно трябва да си инсталнете нови кодеци Цитирай
chacho Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 бе надолу сичко си е стандартно, ама 3 и 8 са през 4 прагчета, което вече не е толко стандартно ма и аз си приказвам на изуст де. 3-8, c-f, нема значение. и се пак е ебати разчекването Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 ...явно трябва да си инсталнете нови кодеци... КОИ? Писна ми се пускат клипчета компресирани с курсови проекти на руски пубери. Има си ДивХ/ХвиД, има си МР3. Има си и стандарт МРЕГ... Цитирай
Fenix Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 Аз имам и звук и картина.... точно затова вече си изхвърлих китарата.... Нз, моето БС плейъра не го отваря, нищо не го отваря, само и единствено Media Player ( :wow: ) Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 мойте па кодеци не съм ги барал от близо 2 години и всичко бачка Цитирай
chacho Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 май вече съм го казвал ама все пак: G-Spot се казва програмката, казва ти какви кодеци ти трябват и показва съответно дали са инсталирани де и за аудио и за видео Цитирай
spotlight_kid Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 ...явно трябва да си инсталнете нови кодеци... КОИ? Писна ми се пускат клипчета компресирани с курсови проекти на руски пубери. Има си ДивХ/ХвиД, има си МР3. Има си и стандарт МРЕГ... ти за AVI чувал ли си Цитирай
solo5 Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 не е зле преди инсталация на нови кодеци да си деинсталирате старите теглиш най-новите K-Lite или някои подобни и си готов Аз нямам проблеми Отварям ги с който плейър искам Цитирай
Crimson Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 Alexi_Laiho някой някога да ти е казвал , че човещинката в теб я няма ???? Луд си!! Дано и аз някой ден да побия твоите способности или поне част от тях!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 Вие ся ша ме изкарате, че не мога да си пусна машината ли? Аз грижи с нищо по РС-то нямам. Тия К-Лайт и Мега-Масс пакети да си ги слага който иска! Да, чувал съм, виждал съм и съм правил .ави. А аудиото Ви? G-Spot не помогна, както и ГрафЕдит... Някой да беше казал с какъв аудио декодер му се свири т'ва и досега щяхме да сме приключили спора Цитирай
stratocaster Отговорено Май 29, 2005 Автор Отговорено Май 29, 2005 Вие ся ша ме изкарате, че не мога да си пусна машината ли? Аз грижи с нищо по РС-то нямам.Тия К-Лайт и Мега-Масс пакети да си ги слага който иска! Да, чувал съм, виждал съм и съм правил .ави. А аудиото Ви? G-Spot не помогна, както и ГрафЕдит... Някой да беше казал с какъв аудио декодер му се свири т'ва и досега щяхме да сме приключили спора пич, аз си гледам видеотата с Winamp. не че уча баща си как се правят деца но пробвай Цитирай
solo5 Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 Той Winamp и той с кодеци свири абе като не искаш да си слагаш кодеци твоя си работа Цитирай
stratocaster Отговорено Май 29, 2005 Автор Отговорено Май 29, 2005 аре стига че война ще стане пак :peace: Цитирай
Recommended Posts