spotlight_kid Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 аре стига че война ще стане пак :peace: правете деца и борчове не война :hello: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 ...не че уча баща си как се правят деца но пробвай... Ми няма да го слушам и т'ва е. Не си забозявам РС-то заради няколко клипа. Аз казах. ХАУ! :green: Цитирай
jFog Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 ...не че уча баща си как се правят деца но пробвай... Ми няма да го слушам и т'ва е. Не си забозявам РС-то заради няколко клипа. Аз казах. ХАУ! :green: може би просто ти трябва това: http://www.doom9.org/Soft21/Filters/ffdshow-20041012.exe колкото до видеото...имаше бързина да. Моща без контрол не служи за нищо. Дай някоя песен твоя нямаш ли нещо по така.. с барабани поне, да облажим душата. Цитирай
black_waltz Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 ...не че уча баща си как се правят деца но пробвай... Ми няма да го слушам и т'ва е. Не си забозявам РС-то заради няколко клипа. Аз казах. ХАУ! :green: може би просто ти трябва това: http://www.doom9.org/Soft21/Filters/ffdshow-20041012.exe колкото до видеото...имаше бързина да. Моща без контрол не служи за нищо. Дай някоя песен твоя нямаш ли нещо по така.. с барабани поне, да облажим душата. напълно съм съгласен с теб! ми нямам с барабани почти нищо, тепърва се уча да си правя такива и за сега съм много зле ама ако се науча някои ден(или ако си намеря група) ще кача нещо Цитирай
stratocaster Отговорено Май 31, 2005 Автор Отговорено Май 31, 2005 ...не че уча баща си как се правят деца но пробвай... Ми няма да го слушам и т'ва е. Не си забозявам РС-то заради няколко клипа. Аз казах. ХАУ! :green: може би просто ти трябва това: http://www.doom9.org/Soft21/Filters/ffdshow-20041012.exe колкото до видеото...имаше бързина да. Моща без контрол не служи за нищо. Дай някоя песен твоя нямаш ли нещо по така.. с барабани поне, да облажим душата. напълно съм съгласен с теб! ми нямам с барабани почти нищо, тепърва се уча да си правя такива и за сега съм много зле ама ако се науча някои ден(или ако си намеря група) ще кача нещо хайде хайде стига си скромничил Цитирай
Yiwigi Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 Alexi_Laiho, евалата пич !! Само така, пусни и някакви песни или въобще каквото имаш... П.С. Аз съм с Ace mega 5.92 ако не се лъжа и нямам проблеми! Цитирай
Burton Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 Alexi_Laiho, изрод си човече! Продължавай в същия дух! :guitar: P.S.: Айде, и скоро да пуснеш Perpetual Burn в твое изпълнение Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 само да ми минат кандидат-студентските изпити и ще поработя по въпроса, че сега не ми остава много време да уча нови неща.... и гледам да не забравя старите още веднъж благодаря за добрите отзиви, и специално благодаря на Стратокастъра за дето го пусна това тук въпреки че аз не исках....то при такиа изроди(в наи-добрия смисал) като бате Митко и ДетЗоун как да не се комплексираш.... Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 само да ми минат кандидат-студентските изпити и ще поработя по въпроса, че сега не ми остава много време да уча нови неща.... и гледам да не забравя старитеоще веднъж благодаря за добрите отзиви, и специално благодаря на Стратокастъра за дето го пусна това тук въпреки че аз не исках....то при такиа изроди(в наи-добрия смисал) като бате Митко и ДетЗоун как да не се комплексираш.... Цитирай
Recommended Posts